Mali up! za veliko gnečo

Simpatičen, s široko nasmejanim izrazom, se je te dni na naše ceste zapeljal najnovejši Volkswagen, ki je pravi mali velikan.

Nagrade, 5. 3. 2012
Mali up! za veliko gnečo

Malček z imenom up! zagotavlja nadpovprečno dober izkoristek prostora.

V njem boste lahko zapeljale še tri prijateljice, ki zaradi bogato odmerjenega notranjega prostora nikakor ne bodo utesnjene.

Za dobro voljo bo poskrbel tudi up! s svojo barvito notranjostjo.

Ta je zasnovana zelo preprosto in pregledno ter predvsem uporabno!


Poleg tega se novi Volkswagnov model ponaša še z vrsto domiselnih rešitev, z radoživim dizajnom in s kakovostjo, ki dviguje splošni nivo v segmentu najmanjših avtomobilov.

Novi up! je z  zelo dobrimi ocenami prepričal tudi na področju varnostne opreme.

Organizacija Euro NCAP, ki ocenjuje varnost avtomobilov, je še posebej pozitivno ocenila  serijski opozorilnik za varnostni pas na vseh sedežih in serijsko vgradnjo sistema za nadzor stabilnosti vožnje (ESP).

Volkswagen up! je tako varen, da je poleg petih zvezdic prejel tudi nagrado 'Advanced Award' za mestno funkcijo zaviranja v sili.

Sodelujte v nagradnem izzivu!

Naj vas za konec še povabimo, da sodelujete v naši veliki Volkswagnovi nagradni igri in si prislužite nepozabni vikend z Volkswagnom up!

Za trenutek pomislite, zakaj bi si prav vi zaslužili nepozabni vikend z Volkswagnom up!, nato pa to tudi zapišite - tukaj: Zapelji se s Volkswagnom up!

 

Najbolj brano