Kozmetika Jericho ali dobrote iz Izraela

Dobrodošli v svet zdravja in lepote . . dobrodošli v svet Jericho. Njihovi izdelki s svojimi sestavinami, minerali in soljo Mrtvega morja učinkovito zmanjšujejo bolezenske znake kožnih bolezni, blagodejno vplivajo na psihofizično počutje, ter poskrbijo za lep in zdrav videz kože ter las.

Nagrade, 24. 8. 2010
Kozmetika Jericho ali dobrote iz Izraela - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Proizvodi so brez sestavin živalskega izvora, ter niso preizkušeni na živalih. Pripomorejo pri problematični aknasti, lišajasti in preobčutljivi koži, vsebujejo sestavine proti staranju, večajo elastičnost kože, ter zmanjšujejo gubice. U lahko teksturo koža postaja vidno mlajša, zdrava in mehkejša.

Nas so navdušili, zato podarjamo kar dve nagradi (za dve osebi):

 • Šampon in
 • Balzam za lase.

Nagradno vprašanje

 • Imajo izdelki Jericho tudi linijo za moške?

Odgovore sprejemamo do nedelje, 05. septembra 2010, na naš e-naslov.


Pogoji sodelovanja

 1. Poleg odgovora v e-sporočilu nujno pripišite svoje osebne podatke (ime, priimek, celoten naslov bivališča in mobilno številko), saj prejetih sporočil brez omenjenih podatkov žal ne bomo mogli upoštevati.

 • Vsako ime ali naslov gospodinjstva se šteje le enkrat, zato prosimo, da ne pošiljajte podatkov iz dodatnih e-naslovov. Sodelujoče, ki tega ne bodo upoštevali, bomo žal permanentno izključili iz nagradnih iger, saj je takšno sodelovanje nekorektno.
 • Nagrajenki

  Katja Kutin, Kobarid

  Lina Atelj, Ljubljana

  Najbolj brano