Elle podarja: Valjček za pedikuro Velvet Smooth

Pomlad že počasi, a vztrajno trka na vrata in vsak trenutek bo napočil čas, da naša stopala osvobodimo težkih zimskih čevljev in jim privoščimo oddih.

Promocijsko sporočilo, 30. 4. 2014
Elle podarja: Valjček za pedikuro Velvet Smooth

NAGRADO DOBI Anja Šuper, ŠOŠTANJ.

Natikače in sandale naša stopala naravnost obožujejo, a poletna obutev zahteva urejen in zdrav videz. Presežek otrdele in hrapave kože ni le moteč in neprijeten na pogled, pomeni lahko tudi tveganje za zdravje, ki ga predstavljajo razpoke in natrganine na stopalih. Prek teh lahko bakterije prodrejo v telo in povzročijo različna vnetja.

Podjetje Scholl je razvilo revolucionarni valjček Velvet Smooth express pedi, s katerim lahko na povsem enostaven in varen način sami dosežemo rezultate, primerljive z nego profesionalnih pedikerjev. Električni valjček je ergonomsko oblikovan in ima posebej oblikovano pritisno površino z vgrajenimi mikrogranulati, ki nežno odstranijo nezaželeno grobo in trdo kožo, brez da bi pri tem trpel podplat vaše noge. Povrh vsega pa uporaba valjčka ne zahteva predhodnega mehčanja kože z namakanjem stopal v vodi.

O učinkovitosti Velvet Smootha se je prepričala tudi ena najuspešnejših slovenskih manekenk in TV-voditeljica Tjaša Kokalj: »Po napornem in dinamičnem dnevu se najbolj sprostim in uživam, če si privoščim nego in masažo stopal. V tem najbolj uživam, saj sem praktično ves dan na nogah in že po nekajminutni negi se počutim bolje, prenovljeno. Še bolj prijetno je, če mi noge zmasira fant, potem pa si nanesem še negovalno in poživljajočo kremo.«

Vse, kar morate storiti, da bi se potegovali za valjček Velvet Smooth, je, da odgovorite na nagradno vprašanje "Koliko kosti vsebuje stopalo?" Odgovor nam do 10. maja pošljite na naslov nagrade_elle@adriamedia.si. O nagrajenki bo odločil žreb.

Najbolj brano