Elle podarja: šampon in regenerator za lase Syoss

Syoss Full Hair 5 je prva linija, ustvarjena za stilsko oblikovanje tankih las in las, ki se redčijo, ki se bodo poslej spremenili v bogato razkošje zdravih in lepih las z izrazitim volumnom.

Promocijsko sporočilo, 22. 10. 2014
Elle podarja: šampon in regenerator za lase Syoss - Foto: promocijsko gradivo

Zagotavlja profesionalno nego z osupljivimi rezultati bujnih in polnih las kot iz frizerskega salona. Linija Full Hair 5 bo vašim lasem podelila izrazit breztežnostni volumen in jih hkrati globinsko obnovila z dragocenimi negovalnimi sestavinami.

Polni in bujni lasje od korenov do konic: Syoss Full Hair 5 deluje v petih dimenzijah. Stimulira lasne korene in zmanjša izpadanje las. Med drugim vsebuje tudi pantenol, ki lase 100-odstotno okrepi v notranjosti strukture. Lahka formula zagotavlja 100-odstotno večji volumen in obnavlja izgubljene proteine ter s tem lase zgosti in jih naredi bujnejše.

Šampon in regenerator zagotavljata popolno nego za tanke lase in lase brez volumna ter jih nahranita z dragocenimi učinkovinami, ki ne obtežijo las. Tako bo razčesavanje povsem enostavno. Lasje bodo mehki in voljni, kar preprečuje izpadanje las zaradi lomljenja.

Šampon in regenerator s keratinsko osnovo izboljšata kakovost lasne strukture. Edinstvena linija je ustvarjena za ženske, ki si želijo profesionalno stilsko oblikovanje, čudovito stilsko podobo ter izrazit volumen zdravih in razkošnih las.

NAGRADO PREJME: Barbara iz Šentjerneja

Najbolj brano