Elle podarja: Kozarec za afirmacijo

Kako kaj vaše novoletne zaobljube? Ste že pozabili nanje? Pomislite še enkrat, za kaj se boste letos trudili in kaj najbolj potrebujete. Je to zdravje, morda občutek varnosti, ljubezen, več sproščenosti, občutek svobode ali več harmonije?

Nagrade, 10. 1. 2013
Elle podarja: Kozarec za afirmacijo

Srečna izžrebanka je Tatjana Marković iz Slovenj Gradca. Iskrene čestitke!

Za boljšo kakovost življenja je švicarsko podjetje Nature's Design zasnovalo kozarce z afirmacijami TC energy design. Afirmacije so znan princip samopomoči v psihologiji. Vtisnjene so na dno kozarca in delujejo holistično – prek besede, simbola in barve.

Kozarci z afirmacijo TC energy design stimulirajo naše sposobnosti in potenciale. S kozarcem bo misel na novoletno zaobljubo vsak dan z vami. Kot je z na tisoče fotografijami kristalov vode dokazal japonski znanstvenik, dr. Masaru Emoto, pa pozitivna sporočila na kozarcih dobrodejno vplivajo tudi na strukturo kristala vode, ne le na naše misli. Zato uživanje vode z izboljšano strukturo dobro vpliva na celotno telo.

Tudi oblika kozarcev je nekaj posebnega. Temelji na razmerjih zlatega reza, ki jih najdemo vsepovsod v naravi, to pa dokazano dobro deluje na strukturo vode. Voda je revitalizirana, kar dokazuje lep šesterokotni kristal, in okrepljena s pozitivnim sporočilom, kar blagodejno deluje na telo in duha.

S pitjem vode iz kozarca z afirmacijo, ki je najbolj prava za vas, boste vsak dan delali za svoje dobro in tako nizali dni v dobro leto. Na zdravje!

Na elektronski naslov elle.si@adriamedia.si nam do ponedeljka, 14. januarja, napišite, katera izmed spodaj navedenih šestih afirmacij bi vam bila najbolj pisana na kožo. Morda prav vam žreb prinese srečo in kozarec z izbranim napisom bo vaš! Ne pozabite pripisati svojih kontaktnih podatkov.

 

I am completely relaxed - Popolnoma sproščen sem

I am completely healthy - Popolnoma zdrav sem

I am completely in love - Popolnoma ljubljen sem

I am completely free - Popolnoma svoboden sem

I am completely protected - Popolnoma varen sem

I am completely in harmony - Popolnoma v harmoniji sem

Najbolj brano