Zunaj je nova Elle! (Pismo urednice)

Ko se ljudje srečamo z novimi stvarmi, na primer z novimi pravili, se po navadi ustrašimo, toda to je za prvi stik z neznanim povsem normalen odziv.

Moda, 14. 9. 2018
Zunaj je nova Elle! (Pismo urednice) - Foto: Elle Slovenija

Strah je tisto čustvo, ki je imelo pri evoluciji človeka velik pomen. Pomagal nam je preživeti. Novega se na začetku bojimo, ko pa se na situacijo navadimo, se sprostimo, jo sprejmemo, če imamo srečo, celo vzljubimo.
Velikokrat v svojem odraslem življenju se mi je zgodilo, da sem se počutila nebogljeno kot deklica, ki čaka, da jo nekdo prime za roko in odpelje iz strašljive temne sobe. A strah ni odšel, dokler mu nisem pogledala naravnost v oči. Ko si priznam, česa se pravzaprav bojim, je že bolje. Verjetno je tudi pri vas tako. Neznano je tisto, kar nam zatrese temelje, in po navadi se zgodi takrat, ko se namestimo v svoj kavč udobja.
Spremembe se nenehno dogajajo tudi v modnem in lepotnem svetu, in čeprav te niso negativne, lahko vseeno povzročijo precej stresa. Ko ste se ravno navadili, da so vsa dekleta okoli vas videti kot plišasti medvedki, in ste se morda celo začeli spogledovati s tem, da bi si prav takšen plašč tudi sami kupili, je 'pliško' že včerajšnja novica.
Da bo prehod iz ene sezone v drugo čim bolj mehak, da boste vedeli, kako svoja stara oblačila 'poročiti' z novimi kosi, in da boste z ličili znali poudariti svojo žensko moč, smo vam pripravili pregled modnih in lepotnih smernic za jesen in zimo, ki se v tej številki raztezajo čez obsežen del revije.
Ko smo že pri spremembah. Verjetno ste opazili, da se vam nova številka Elle v avgustu ni smejala s polic. Postala je dvomesečnik in se tako pridružila četici revij, ki spremembe spreminjajo v trend.
Lepo jesen vam želim, se vidimo v novembru!

Barbara Sekirnik, odgovorna urednica

Fotografije: Elle Slovenija

Preberite še: Jokanje med gledanjem filmov nakazuje na posebno osebnostno lastnost!

Priporočamo tudi: Ti čevlji iz leta 2012 bodo TOP kos modnega tedna v Milanu!

Najbolj brano