Znana slovenska blogerka, Ajda Sitar, je obraz nove kolekcije znamke Morgan

Francoska blagovna znamka Morgan predstavlja novo kolekcijo pomlad-poletje 2017, katere obraz je med drugim tudi Slovenka, Ajda Sitar, pod imenom Sončni žarki in z življenjskim slogom zapeljevanja.

Moda, 15. 2. 2017

Ajda Sitar

Modna znamka Morgan, ustvarjena s francoskim šikom, je novo kolekcijo pomlad-poletje 2017 posvetila igrivosti in zapeljevanju vseh stilsko usklajenih žensk.

Poimenovanje aktualne Morganove kolekcije postavlja nove trende pod novo svetlobo – pod sončne žarke!

Življenjski slog zapeljevanja je zato vpet v urbani avanturi življenja v Miamiju, kjer sončne svetlobe nikoli ne zmanjka. Od zgodnjega jutra do konca noči, za Morganovo žensko je to mesto igralnica. V sončni igralnici delovna ženska obožuje zabave in potuje po mestu z rokovskim slogom ter glamuroznimi koraki.

Sportina Group je v slogu nove Morganove kolekcije povezala logotip Morgana z valentinovim in rdečimi ustnicami, ki so zaščitni znak zapeljivke. Preverjeno velja, da tudi oblika ustnic pove nekaj o osebnosti vsake ženske in njenem slogu zapeljevanja.

Na podlagi treh oblik ustnic so nastale tri osebnosti, ki so jih sooblikovale priznane modne blogerke s svojim stilom zapeljevanja in modnim izborom. Ajda Sitar iz Slovenije, Sonja Kovač s Hrvaške in Dunja Jovanić iz Srbije so poskrbele za mešanico modnega sloga in zapeljevanja, v kateri bo svojo najboljšo podobo našla vsaka zapeljivka.

Ajda Sitar

Za ženske, ki so igrive in zapeljive!

Preverite, kakšna zapeljivka ste, in poiščite novo kolekcijo Morgan. Nova kolekcija MORGAN je na voljo v trgovinah Sportina ter XYZ.

Najbolj brano