Za vsak stil se najde popust!

Poletje je tu! Skupaj z njim pa tudi vroči popusti, ki so jih za vas pripravili v prodajalnah Modiana, Mini by Modiana, Maxi in Modna hiša Maribor. Do kar 60 % popusta vam nudijo na vsa oblačila, obutev in dodatke iz kolekcije pomlad-poletje 2015. Pohitite, izjemni popusti veljajo le do razprodaje zalog!

Promocijsko sporočilo, 15. 7. 2015
Za vsak stil se najde popust!

Nekaj namigov za trendno poletje 2015

  • Letošnje poletje boste trendni s pisanimi, etno in hipijevskimi vzorci.

  • Bela barva letošnjemu poletju prinaša romantičen pridih.

  • Trendni boste tudi z izbiro svetlega in temnega džinsa.

  • Nošenje vzorca spomladanskega cvetja lahko podaljšate v poletje in z njim razblinite enobarvne kose oblačil. Najlepši so veliki, barviti in drzni v svoji umetniški obliki.

  • Pogum pri izbiri oblačil lahko izrazite skozi nošenje mrežnih materialov, ki so se letos vrnili na modno prizorišče v različnih izpeljankah. Za pridih elegance zapeljevanja ali rokenrol vzdušje pa lahko posežete po čipkah v najtemnejših barvnih odtenkih.

  • Radoživost in igrivost v svojo garderobo vnesite s črtami, ki so letos postale umetniško nagajive in barvite ali pa z živimi odtenki toplih barv.

  • Pri čevljih ne morate zgrešiti s sandalami s platformo in gladiatorkami, ki so pravi hit letošnjega poletja.

Modiana

Izberimo naravne materiale

Barve poletja prinašajo spremembe pri izbiri materialov in krojev oblačil. Naravni materiali oblačil so naši zavezniki v vseh letnih časih. V vročih poletnih dneh izberimo tkanine iz naravnih vlaken, ki koži pustijo, da diha. Boljša so ohlapna in lahkotnejša oblačila. Z ustrezno izbiro materialov se bomo izognili tudi prekomernemu potenju, ki je prav poleti lahko ena od naših najbolj neprijetnih nadlog. Sintetični materiali so sicer večinoma cenejši kot naravni, vendar so manj 'prepustni', kar pomeni, da se v njih hitreje spotimo.

Najbolj brano