Foto: Za kulisami revije Victoria's Secret 2012

Srbska izdaja revije Story je imela ta privilegij, da je lahko prisostvovala pripravam manekenk na veliko modno revijo Victoria's Secret Show 2012.

Moda, 1. 12. 2012
Dejan Jelača kot posebni dopisnik je intervjuval svetovno znane angelčke in seveda tudi Adriano Lima. (foto: Milena Rakočević, Startrax)

Dejan Jelača kot posebni dopisnik je intervjuval svetovno znane angelčke in seveda tudi Adriano Lima.

Milan Blagojević (levo), menedžer PR-agencije Full Picture, s katero sodeluje Victoria’s Secret. (foto: Milena Rakočević, Startrax)

Milan Blagojević (levo), menedžer PR-agencije Full Picture, s katero sodeluje Victoria’s Secret.

Isabelle Goullart je s svojim šarmom dala celotni prireditvi poseben čar. (foto: Milena Rakočević, Startrax)

Isabelle Goullart je s svojim šarmom dala celotni prireditvi poseben čar.

Čeprav je že mamica sinka, za Mirando Kerr še vedno vzdihujejo moški. (foto: Milena Rakočević, Startrax)

Čeprav je že mamica sinka, za Mirando Kerr še vedno vzdihujejo moški.

Njihova sodelavca, igralec in voditelj Dejan Jelača ter fotografinja Milena Rakočević, sta tako naredila enkratno reportažo, s katero bomo vsaj malo lahko podoživeli dogajanje za odrom. Dejan je sicer diplomirani igralec in že dolga leta vodi avtorsko oddajo 30 minut, v kateri se pogovarja z veličinami srbske scene, znan pa je tudi po vlogah v serijah, kot je Priđi bliže, in dokumentarnem programu Zaboravljeni umovi Srbije. Milena Rakočević je kot modna fotografinja dolgo sodelovala z revijo Story in nekaj svojih najlepših fotografij je naredila prav za našo revijo. Pozneje pa je šla novim izzivom naproti in postala uspešna v New Yorku.

Dejan je prispeval svoj edinstveni dnevnik opažanj s tega modnega spektakla in v kombinaciji z enkratnimi fotografijami smo dobili res pravi občutek vroče scene, ki je potekala za odrom ...

Dejanov pogovor z Adriano Limo preberite tukaj.

Ogromna produkcija, proračun nekaj milijonov dolarjev, najbolj zaželeni svetovni top modeli, glamurozna scenografija, varnost pa taka, kot bi varovali Belo hišo in predsednika Obamo. Vse to je dajalo vedeti, da bomo priča enkratnemu spektaklu. Organizatorji so napovedali revijo, ki je ne bomo pozabili. In tako je tudi bilo. Najbolj znana znamka spodnjega perila je znova poskrbela za spektakel, na katerem so sodelovale najlepše ženske na svetu.

Po modnih brveh so se sprehodile lepotice, ki so jemale dih - tako zaradi svojih popolnih postav kot tudi zaradi dragocenih in ekstravagantnih oprav. S srbskim košarkarjem poročena Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Lilly Aldridge, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson, Behati Prisnloo in modeli za znamko Pink, kot sta Elsa Hosk in Jessica Hart. To so samo nekatere od manekenk, ki so pripomogle k uspehu tega veličastnega dogodka in ki so polepšale večer obiskovalcem. Na revijah Victoria's Secret so vedno tudi svetovne glasbene zvezde. Tokrat so bili to Rihanna, Justin Bieber in Bruno Mars. Zato so bile tudi pohvale produkcije in slavne Monice Mitro glasnejše kot kdaj prej.

Približujemo se stavbi na Manhattnu, v kateri se je modna revija tudi zgodila, in čakamo v vrsti za akreditacije. Dobili smo 20 minut za fotografiranje in intervjuje. Okoli nas je na stotine televizijskih in novinar skih ekip z vsega sveta. Biti moramo hitri in učinkoviti. Na vhodu nas pričakajo varnostniki. Stvari moramo postaviti na tla, da lahko službeni psi preverijo, ali ima kdo s seboj orožje ali bombe. Povsod okoli nas so možje v črnem. Vse skupaj res daje občutek, da smo na dogodku leta. Čakamo na svojih 20 minut. Končno dobimo zeleno luč za našo ekipo. Odpeljejo nas v četrto nadstropje, kjer se najbolj znani svetovni top modeli pripravljajo na revijo. In - akcija ... 

Posebni poročevalec: Dejan Jelača

Najbolj brano