Yummi Aparel X Boopacks: Punce osvajajo modni svet!

Vse mlade modne navdušenke, ki prisegajo na udobje, zagotovo poznajo slovensko blagovno znamko udobnega spodnjega perila Yummi Apparel in znamko slovenskih nahrbtnikov Boopacks.

Moda, 16. 10. 2017

Boopacks X Yummi Aparel

Patricia Bevec je leta 2015 prvič predstavila kolekcijo udobnih, mehkih in zanesljivih nedrčkov.

Prvi kolekciji sta sledili kolekcija nedrčkov s čipkasto obrobo in kolekcija perila Belle, ki je bila sinonim za modni minimalizem lokalnega porekla. Da pa Patricija resnično ne počiva, dokazuje tudi letošnja kolekcija kopalk z retro pridihom in valovitimi detajli 90. let. Oblikovane so tako, da se v njih počutite kot prave morske deklice.

Ker Yummi Aparel slavi ženstvenost in oblikovalski dizajn, ni presenetljivo, da je svojo kreativnost združil z blagovno znamko trendi nahrbtnikov Boopacks, za katero stojita sestri Bučar.

Vse tri so združile svojo ustvarjalnost in se odločile ustvariti univerzalno uporaben oblačilni kos, bodi.

Slednji poudari ženstvene obline na prefinjen, subtilen način, brez seksi pretiravanja. Piko na i pa zagotovo postavijo prilagodljive naramnice, ki omogočajo, da si sami določite dolžino, in se zavežejo na simpatično pentljo.

Zaradi mehkega džersija v značilnih barvah Boopacksa in v kombinaciji z minimalističnim krojem Yummija je bodi oblačilo, ki osveži garderobo in ki ga zlahka kombiniramo z novim krilom ali najljubšimi kavbojkami.

@yummi.apparel @boopacks #yummilovesboo #yummi #love #boo #summer #girl #essential #ootd #potd #boopacks

A post shared by B O O P A C K S (@boopacks) on Aug 18, 2017 at 1:48am PDT

Pozdravljamo mlado žensko kreativnost in slednje sodelovanje dokazuje, da morajo mlade blagovne znamke sodelovati in širiti svoje znanje, saj le tako pridemo do produktov, ki bi jih vsi želeli v svoji omari.

Omeniti pa velja tudi, da je bil september za Boopacks eden uspešnejših mesecev tega leta.

"V času London Fashion Weeka, smo namreč izpeljali zelo uspešen projekt s priznano in na Oxford Circus eno najbolj priljubljenih trgovin Topshop. Imeli sva možnost predstaviti in prodajati svoje nahrbtniki številnim Londončanom in mimoidočim turistom. Odziv na izdelke je bil več kot odličen in lahko zagotovo rečemo, da je to eden večjih Boo dosežkov," sta povedali sestri Bučar.

Pripravili: Petra Rozman in Tina Tanko za revijo Story
Za splet priredila Ajda Hovnik Plešej
Foto: Profimedia, promocijsko gradivo

Preberite še: Patricia Bevc: Oblikovalka udobnih modrčkov in spodnjega perila Yummi Apparel

Priporočamo tudi: Spoznaj Sestri Bučar! - Slovenki, ki navdušujeta z najbolj trendi nahrbtniki v tem trenutku

Najbolj brano