"Vse je mogoče!" (piše Barbara Sekirnik)

"Ženske. Tema, ki je za žensko revijo povsem običajna," začenja uvodnik oktobrske številke Elle Barbara Sekirnik, odgovorna urednica revije.

Moda, 8. 9. 2017

"Vse je mogoče!" (piše Barbara Sekirnik)

A tokrat se ne dotikamo podplačanih ženskih položajev ali kvote žensk na političnih položajih, tokrat ženske podpiramo ženske. Zato, ker smo prav me tiste, ki lahko spremenimo svoj pogled na svet in pogled sveta na nas.

Tokrat se osredotočamo na žensko moč, na ženske, ki uporabljajo svojo iskrivo energijo, da vsaka na svojem področju in po svojih zmožnostih spreminjajo družbo, ustvarjajo in razvijajo nekaj veličastnega, nekaj, kar bo tudi za preostale ženske imelo dolgotrajne posledice, pa čeprav se tega morda še ne zavedamo.

Ženske. Odprte, bistre in neobremenjene. Delujejo na delovnih položajih, kjer bi morda pričakovali preudarne in racionalne moške glave, a one prav zaradi ženskega principa dokazujejo, da zmoremo enako kot moški ali še več. Žensko delo in ženska energija sta tu za vas, da vam vlijeta pogum in potrdita dejstvo, da je tekma z moškim spolom samo iluzija, zgodba, ki si jo same napletemo v svojih glavah.

Nekoč so zgodovino ženske mode s svojimi čarobnimi kreacijami krojili predvsem moški (na primer Dior in Givenchy, oba sta ženske oboževala), zdaj pa smo v času, ko škarje namesto njih s svojo močno vizijo sučejo ženske. Maria Grazia Chiuri in Clare Waight Keller sta le dve v četici žensk, ki oblikujejo današnji modni svet. Njihov ženski dotik lahko poiščete med 20 stranmi modnega vpogleda v trende za jesen in zimo, ki smo ga tokrat pripravile za vas. Ženske za ženske.

In ko smo že pri modnih smernicah ... V moške hlače skočite le zato, ker boste zaradi tega samo še bolj ženstvene.

In zavedajte se, vse je mogoče!

Barbara Sekirnik

NAROČITE TISKANO IZDAJO REVIJE TUKAJ

S samo nekaj kliki si lahko zagotovite, da se vaš  izvod Elle vsak mesec čisto svež znajde v vašem nabiralniku!

Elle

Najbolj brano