Viva’s: Usnjene torbe, v družbi katerih bo vrnitev na delo po poletnih počitnicah prijetnejša

Minimalistične, čistih linij in popoln dodatek k vsakemu stilu.

Moda, 1. 9. 2017

Viva's project

V podjetju Viva's so pred dnevi predstavili torbo za Elle žensko. Ta je uspešna, ve, kaj želi v življenju, ljubi to, kar dela, daje velik pomen trajnostni modi in ji ni vseeno za naravo in naš planet. Temu primerno izbira materiale in izdelke, ki jih potrebuje v svoji garderobi.

Pri Viva's so ustvarili torbo, ki vas bo spremljala na vsakodnevni poti

"Naš cilj je ustvarjati trajnostne izdelke v duhu ljubezni do narave, okolja in ljudi, zato dajemo velik poudarek rastlinsko strojenemu usnju. Poleg tega so torbe znamke Viva's ročno izdelane v Sloveniji," je povedala predstavnica podjetja Viva's.

Zakaj rastlinsko strojeno usnje?

Ker gre za starodavni proces, pri katerem ni uporabljenih škodljivih kemikalij (kot je krom), zaradi česar ima usnje naraven vonj in videz.

Izdelki, narejeni iz rastlinsko strojenega usnja so bolj kakovostni in trajni. Usnje je čudovit naravni material, ki se z uporabo spreminja, pridobiva svojo patino, tako se torba z nošenjem ne stara, ampak le dobiva svoj pravi videz in čar.

Kreacije Viva's so minimalistične, čistih linij ter tako popoln dodatek k vsakemu stilu

Ker je material kakovosten, je torba videti čudovito in Viva's ženski omogoča, da se na vse svoje sestanke in obveznosti odpravlja samozavestno.

Vse Viva's torbe so ročno narejene v Sloveniji, v omejenem številu in tako vsaka zase predstavlja unikaten kos.

Več na: vivasproject.com

Preberite še: Louise L. Hay: 15 čudovitih misli za lepši dan

Priporočamo tudi: Čudovita vaja, ki vam pomaga 'pobegniti iz svoje glave'

Najbolj brano