Nepogrešljivi kosi nakita

V svetu dragih kamnov in kovin obstajajo kosi, ki so večni. Če zanemarimo finančne omejitve, bi morala vsaka ženska posedovati preproste diamantne in biserne uhane, biserno ogrlico, prstan z obarvanim dragim kamnom, diamantni obesek in preprosto ogrlico ter viseče uhane z dotikom glamurja.

Nepogrešljivi kosi nakita - Foto: Slowatch, Dior, Promocijski material, Van Cleef & Arples, Cartier

S klasiko ob strani lahko z nekaterimi sezonskimi kosi poskrbite za res opazen in stilsko dovršen praznični videz. Sprehodite se po zimskih trendih modnega nakita . .

1. Zapestnice so ključni kos nakita za letošnjo zimo, omejitev glede materialov pa je le primerna kombinacija s celotnim videzom.

2. Naravno. Bolj kot naravni materiali, ki so prevladovali poleti, pridejo pozimi do izraza z naravo povezani motivi. Z nakitom v obliki listja ali z vzorcem le-tega ne boste zgrešili.

3. Drzni in lepi. Veliki obeski in kamni ostajajo v središču pozornosti.

4. Plasti. Med osrednjimi kosi ostaja tudi dolga verižica v več plasteh. Odločite se le za eno dolgo, trikrat ovito okoli vratu, ali za dve različnih dolžin.

5. Toplo in morsko. Med barvami prevladujejo topli toni kot so temno rdeča, kostanjeva, oranžna in čokoladna ter barve, ki jih najdemo ob morju – modri kamni, kristali in biseri kobaltne barve, akvamarin in modri topaz.

6. Za piko na i prazničnemu stilu izberite temne kristale ali črne bisere v kombinaciji z belimi ali sivimi. Katerokoli praznično obleko razsvetli tudi zlat in bleščeč nakit, medtem ko po želji po bolj lahkotnejšem videzu posezite po nakitu rdeče barve, ki poživi črne, rjave ali sive tone oblek.

Fotografije promocijski material

RedDot

Najbolj brano