VIDEO: Z vami delimo 5 odličnih trikov, kako biti vedno in povsod urejene (ne glede na vse!)

Katarina Mljač, urednica Elle Instagrama in producentka za Elle Slovenija, v videu razkriva preproste trike z velikim učinkom na videz, ki bo tako vedno in povsod urejen – v hipu dodelan! Na marsikaterega morda niste pomislile, pa bi morale – sploh če je moda vaša strast.

Promocijsko sporočilo, 29. 3. 2022
VIDEO: Z vami delimo 5 odličnih trikov, kako biti vedno in povsod urejene (ne glede na vse!) - Foto: Elle

To so triki, za katere ne boste potrebovale nove garderobe ali šivilje in le minimalno časa. Za povsem neoporočen videz bodo namreč poskrbeli v hipu.

Prvi trik, ki ga Katarina deli z vami, je preprosto – likanje.

Z likanjem se bo prav vsak kos oblačila prelevil v spodobnega in urejenega. To pa je še preprostejše s parno postajo Philips, s katero je likanje zares popolnoma brezskrbno.

Philipsova parna postaja Perfect Care 8000 vam namreč zagotavlja likanje brez prežganin s svojo edinstveno tehnologijo OptimalTEMP, ki omogoča, da s tem likalnikom ne boste nikoli prežgali nobene tkanine, primerne za likanje. Brez skrbi ga tako lahko pustite obrnjenega navzdol na oblačilih ali likalni deski. S to tehnologijo likalnik namreč vedno lika z optimalno temperaturo, zato je primeren za uporabo na različnih tkaninah – od bombaža do svile in kavbojk.

Likalnik se poleg tega ponaša s samodejnim varnostnim izklopom, kar pomeni, da tudi če likalnk pustite obrnjen navzdol, se ne bo nič zažgalo, saj se samodejno izklopi po 5 minutah.

Izpust pare se prilagaja glede na hitrost gibanja likalnika, kar pomeni, da hitreje premikate likalnik, več pare izpušča, zato ni treba skrbeti in spreminjati nastavitve – tudi ko na primer najprej likate džins in potem svileno bluzo. Močan, neprekinjen izpust pare učinkovito odpravlja tudi najtrdovratnejše gube na najdebelejših tkaninah.

Z lahkim likalnikom in samodejnim navpičnim izpustom pare lahko oblačila likate in osvežujete tudi navpično.

V videu si oglejte ta učinkoviti način likanja in še preostale 4 trike, ki bodo celovito poskrbeli za vaš maksimalno urejen videz.

Najbolj brano