V Ljubljano prihaja Petra Němcová!

V Ljubljano med 22. in 24. majem prihajajo prave zvezde. Mnoge med njimi premierno! MBFWLJ bo obiskala svetovno znana manekenka in filantropistka Petra Němcová.

Moda, 4. 5. 2016
V Ljubljano prihaja Petra Němcová! - Foto: Mercedes

Prestižna nemška avtomobilska znamka napoveduje prihod druge edicije Mercedes – Benz Fashion Week Ljubljana. MBFWLJ v Slovenijo in regijo prinaša izjemen razvojni potencial, ki temelji na mednarodnih povezavah, strokovnemu delu ter spodbudnih ocenah modnih kritikov, ustvarjalcev ter prijateljev znamke Mercedes-Benz. V Ljubljano med 22. in 24. majem prihajajo prave zvezde. Mnoge med njimi premierno!

MBFWLJ bo obiskala svetovno znana manekenka in filantropistka Petra Němcová

Svetovljanka po duši in po poklicu. Po izjemni preizkušnji, ko je na tajskem otoku Khao Lak leta 2004 preživela cunami, je natanko pred desetimi leti zagnala dobrodelno organizacijo Happy Heart Fund. Ta je v preteklem desetletju omogočila zagon več kot 100 varnih in šol in otrokom, ki so izgubili svoje starše pomagala na njihovi poti do vključevanja v družbo in izgradnje novih lokalnih skupnosti. Izjemno altruistično in človekoljubno držo je seveda prepoznala tudi znamka Mercedes-Benz in Petro Němcovo povabila k sodelovanju. Petra Němcová je postala obraz novega razreda GLC, ki jo spremlja na vseh njenih poteh. Tako v metropolah kot na brezpotjih. Petra se rada pošali, da je novi GLC podobno nezaustavljiv, kot njena volja za premagovanje izzivov. Na češkem rojena lepotica v Ljubljano prihaja 23. maja.

MBFWLJ

Modni oblikovalci na MBFWLJ

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je več kot vsota posameznih delov – je priložnost za ljubitelje oblikovanja, mode, lepote in ustvarjalnih presežkov, da spoznajo kreativni naboj najbolj pronicljivih regijskih ustvarjalcev. Programski in umetniški direktor MBFWLJ Sašo Radovič tokrat povezuje deset oblikovalcev moške in ženske mode, ki bodo v Cankarjevem domu predstavili svoje kolekcije jesen zima 2016. Nekateri oblikovalci svoja dela na MBFWLJ razstavljajo že drugič, seveda pa v goste prihaja kopica svežih modnih zgodb. V Cankarjev dom prihajajo: AKULTURA, Charlie design, Cliché, Marjeta Grošelj, IVANMAN, Natasa Persuh, Peter Movrin, Sari Valenci, Spirit by T.B., Tanja Zorn, SENS.

Spremljajte MBFWLJ na spletni strani mbfashionweeklj.si in družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in Youtube.

Najbolj brano