Vračajo se ti čevlji, s katerimi smo bili obsedeni pred 10 leti

Jih še vedno nosite?

Vračajo se ti čevlji, s katerimi smo bili obsedeni pred 10 leti - Foto: Profimedia

Ko so čevlji Wellington postali ključni trend te zime, so se mnogi spraševali, ali bo obutev, pripravljena za festival, resnično postala pika na i te sezone. Prevrtimo čas naprej do februarja 2021 in po številnih druženjih na prostem, ki jih povzroča pandemija, so ti čevlji postali središče modne scene v parku. Seveda so so trend pognale Skandinavke, ki so v začetku sezone najprej vzljubile gumijaste škornje. Zdaj pa se zdi, da ponovno obožujejo škornje Timberland, ki smo jih nosili že pred desetletjem. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Pernille Teisbaek, ki je z Gia Couture Firenze sodelovala pri kolekciji škornjev GiaxPernille, je na videz pospravila svoje gumijaste čevlje v korist klasičnih težkih čevljev Timberland.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Pozirala je za serijo portretov #couplegoals z možem Philipom Lotkom na Valentinovo, Pernille pa je svoje škornje nosila odvezane (seveda) s klasično sivo trenirko in črnim jopičem.

V ZDA škornji Timberland še nikoli niso šle iz mode. Jennifer Lopez in Rihanna sta zvesti trpežnemu paru čevljev, ki so postali priljubljeni zaradi vzpona "urbane" glasbene scene v devetdesetih. Nekateri jih celo štejejo med ključne elemente garderobe.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako kombinirati zelene modne dodatke? Tukaj je ves navdih, ki ga potrebujete za to pomlad

Priporočamo tudi: Ta diagonalna jopica bo najbolj vroč kos te pomladi. Želeli jo boste imeti

Najbolj brano