Torbični nabor modnega tedna

Torbice: estetsko-funkcionalni del stilskega okvirja, ki skupaj s čevlji in nakitom definira in uokvirja. Triada na prvi pogled deluje iz zaodrja, a resnično dodobra zaživi v neposrednem soju luči in neizmerno uživa v naklonjenosti stilskega ustvarjalca. S prefinjeno, konceptualno in dizajnersko noto zato iznajdljivo uglašuje in nadgrajuje enostavnejše, funkcionalnejše in vsakodnevne stilske podvige.

Torbica tako definira pomebno stranico stilskega trikotnika dodatkov. Prepleta kreativno zgodbo modnega ustvarjalca in projecira svojstvene vsebine tistega, ki jo nosi, zato preseneča, inspirira in kreira, saj obenem zapira in odpira bistvo, esenco njenega lastnika.

V obliki dolarskega petaka, stripovsko ilustrirana, dekliško prikupna, vzorčno in artistično inspirirana, dinamično in trendi resasta, ali pa geometrično izpeljana: v kombinaciji s svojstvenimi stilskimi prijemi so nam pomahale z aktualnih tednov mode ter skozi prizmo preteklih modnih sezon in oči modnih privržencev pomežiknile nove inspiracije, ki narekujejo sveže izpeljane, stilske podvige.

Pripravila: Špela Jambrek

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri