To je obutev, na katero bomo prisegali letošnje poletje

Končno je napočil čas za popolno poletno obutev.

To je obutev, na katero bomo prisegali letošnje poletje - Foto: uROPE

Ta ne izstopa le s svojim videzom, ampak je tudi nadvse praktična in udobna. Lahko rečemo, da špagarice uRope že več let zapovrstjo osvajajo tako moška, kot ženska stopala in ni težko ugotoviti, zakaj.

Ena od njih je sigurno ta, da jih lahko kombiniramo s široko paleto poletnih oprav. Od športnih, elegantnih, večernih ali pa le kopalk. Sandali so v celoti narejeni iz vrvi, zato so idealni tudi za na plažo. Ker so izredno udobni, se z njimi radi potepamo po mestu, lotimo športnih aktivnosti, ali pa le posedamo na kavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by uROPE Sandals (@urope_sandals) on

Četudi se zmočijo v dežju ali slani vodi, obdržijo svojo prvotno obliko in barvo. Z vzdrževanjem nimamo kaj dosti opravka, saj jih operemo kar v pralnem stroju, potem pa temeljito posušimo na soncu. Če se vrv natrga, jo zlahka odrežete ali pa zamenjate, saj prodajamo tudi dodatne trakove.

Opazili smo, da sandale iz vrvi obožujeta trendseterki Lucy Williams in Elin Kling. Slednja pa je model predstavila tudi v svoji lastni modni liniji Toteme. Celotno ponudbo preverite na spletnem mestu, kjer svoj poletni parček lahko tudi naročite: www.uropesandals.com

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by uROPE Sandals (@urope_sandals) on

Fotografije: uROPE

Najbolj brano