Rihanna ni edina, ki premika meje nosečniške mode

Slavne osebnosti in vplivnice na družbenih omrežjih zadnje čase ustvarjajo premik na trgu nosečniških oblačil. Nosečnost in oblačenje v bolj razkrivajoča, seksi oblačila se glede na nove modne trende nosečnic definitivno ne izključujeta.

Rihanna ni edina, ki premika meje nosečniške mode - Foto: Instagram /@badgalriri

Vse odkar je Rihanna konec januarja obelodanila zvezdniško novico leta, da z raperjem A$AP Rockyjem pričakujeta svojega prvorojenca, zvezdnica vsak teden preseneča s svojim drznim nosečniškim stilom. Novico je obelodanila v nepozabnem stilu: dolgim roza, le zgoraj zapetem plašču, nizkimi svetlimi kavbojkami in seveda dolgo barvno ogrlico, ki je še dodatno poudarila njen trebušček. Od takrat so njeni stajlingi brez premora zasedali naslovnice svetovnih modnih revij, saj je zvezdnica iz dneva v dan spreminjala meje nosečniške mode. Ko se je na Diorjevi modni reviji pojavila v prosojnem perilu in kasneje svojo linijo ličil Fenty Beauty predstavila v srebrnem krilu in bleščečem crop topu, je zvezdnica poudarila, da je bil večji trebušček na rdeči preprogi od nekdaj problem. Ravno zato želi sedaj izkoristiti priložnost, nositi kratke tope in ga ponosno razkazovati.

Medtem ko je za zvezdnice značilno, da svoje nosečniške trebuščke skrivajo pod bolj ohlapnimi oblačili, se je Rihanna odločila za bolj drzna, ozka oblačila in poskrbela, da je svoj trebušček okrasila celo z nakitom.

Tega osvobajajočega pristopa do nosečniške mode pa ne poslužuje samo znana pevka, ampak tudi ostale zvezdnice ter družbene vplivnice. Vsem znana Kylie Jenner je ena izmed teh, ki je navdihnila ljudi, da so imeli svoje telo radi v vseh fazah. Zvezdnica je namreč s svojimi sledilci ponovno delila video svoje druge nosečnosti, kjer ponosno razkazuje vidne spremembe na njenem telesu.

Tudi avstralska vplivnica Tammy Hembrow, ki pričakuje svojega tretjega otroka, dnevno deli svoje stajlinge, v katerih v celoti razkazuje svoj trebušček. Sicer mnogim znana kot fitnes model, je Tammy le še en dokaz, kako privlačno izgleda žensko nosečniško telo. Vsak dan deli slike svojih drznih modnih kombinacij, ki razkrivajo njene oblike in za malenkost spominjajo tudi na Rihannin nosečniški stil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow)

Zvezdnica Shay Mitchell, ki pričakuje svojega drugega otroka, pogosto pokaže nekaj svoje kože. Shay sicer posega po bolj udobni verziji nosečniškega stila, kjer kratke majice kombinira z udobnimi trenirkami. Na svojem Instagramu je delila še eno izmed možnosti kombiniranja kratkega topa, ki pa je vselej malo bolj sproščena, a še zmeraj izredno prikupna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell)

Tako Rihanna kot druge vplivnice so zaradi svojega osvobajajočega pristopa do nosečniške mode požele veliko pohval. Ženske so namreč navdihnile nad idejo, da imajo svoje telo rade v vseh fazah svojega življenja. Rihannini oboževalci so namreč njen stil komentirali kot novo definicijo trenutnih lepotnih standardov, ki veljajo za nosečnice. Njena drzna in razkazujoča izbira oblačil naj bi namreč utrla pot drugim ženskam, da se bodo lahko počutile dovolj samozavestne pri razkazovanju svojih nosečniških oblin.

Pripravila: Nika Plantan

Fotografije: Instagram/@badgalriri @navycostarica

Preberite še: Pričeska, ki bo paž izpodrinila s prestola priljubljenosti: Obožujejo jo Alexa Chung, Jennifer Aniston in Hailey Bieber

Priporočamo tudi: VIDEO: Z vami delimo 5 odličnih trikov, kako biti vedno in povsod urejene (ne glede na vse!)

Najbolj brano