Pozabite na tangice iz 90-ih - tukaj je nov, še bolj drzen trend

Vrvice na boku so nove razkrite tangice.

Pozabite na tangice iz 90-ih - tukaj je nov, še bolj drzen trend - Foto: Profimedia

Vsi smo seznanjeni z izpostavljenimi tangicami. Trend vrvice se je lani poleti rahlo razmahnil, ko se je Bella Hadid po modni pisti za moško kolekcijo znamke Versace sprehodila v tangicah, potegnjenih do pasu, in podobno je bilo tudi na modni reviji znamke Heron Preston iste sezone.

In kdo bi lahko pozabil na Kim Kardashian West, ki je nosila Guccijeve tangice iz arhiva obdobja, ko je bil kreativni direktor Tom Ford. Toda izpostavljene tangice so zapleten trend, ki ga nismo velikokrat videli izven sveta slavnih. Navsezadnje se vsi ne počutijo udobno, če je njihovo spodnje perilo vsem na ogled.

Zdaj pa se zdi, da je trend vrvic in trakov spremenil in postal prijetnejše za pogled: recimo temu "vrvice na bokih". Maksi krila imajo na prišite vrvice,  ki se ovijejo okoli trebuha in počivajo na bokih, tako pa kar se da izpostavijo trebuh.

Vrvica na boku je manj ostra različica izpostavljenih tangic. Manj je "poglejte moje spodnje perilo" in bolj "poglejte, kako ta tkanina elegantno drsi po mojem trebuhu". To je tudi sodoben odgovor verižici okoli trebuha, trendu, ki se je pojavil na začetku tega tisočletja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Kourtney Kardashian je na večerji nosila ta modni kos - videti je bila bolje kot kadarkoli prej!

Priporočamo tudi: 20 najbolj presenetljivih zvezdniških prijateljstev - tega niste pričakovali!

Najbolj brano