Nova interpretacija pomladnih rožnatih potiskov

Kaj vse nam prinašata pomlad in poletje 2015? Med vodilnimi temami so cvetoča narava, veselje barv in radoživih občutenj življenja ter vse harmonije, ki jih občutimo ob pogledu na vsakoletni spektakel razpiranja cvetja.

Nova interpretacija pomladnih rožnatih potiskov - Foto: profimedia, Predalič

Zemeljski toni in intenzivno moder odtenek, t. i. električno modra, na novo odkrita kombinacija barv, ki je popolna za vse stajlinge s peščenimi odtenki ali pa intenzivnimi barvami, kot so rumena, rdeča, oranžna, modra ali travnato zelena.

Lahkotna svila s potiski cvetja in vzorci, ki jih tvorijo, bo v prosojnih in večplastnih segmentih ovijala naše telo. Barvni odtenki se vijejo vse od pastelnih do zemeljskih in intenzivnih barv, kar bo spodbudna podlaga za bogat nakit kot pomemben zaključek celotnega videza.

Nežni odtenki od svetlo modre, turkizne, rožnate do nežnih bež detajlov bodo odigrali velik del letošnje mode modnih dodatkov. Cvetje se bohoti v nežnih odtenkih ter tako poudarja brhko ženstvenost posameznice, ki obožuje romantiko in modo s pridihom nežnosti in ženske miline.

Pripravila: Karin Bizjak

Najbolj brano