To je nov modni trend, ki vas bo spomnil na vaše otroštvo

Ta trend bomo kmalu videli povsod.

To je nov modni trend, ki vas bo spomnil na vaše otroštvo - Foto: Profimedia

Modna kreativnost ne pozna meja, to pa dokazuje tudi trend, ki ga trenutno predstavljajo dizajnerske znamke - ni odveč pričakovati, da ga bomo kmalu lahko spremljali tudi v ulični modi. Tokratni navdih so oblikovalci našli v igračah, ki so zaznamovale odbobje v začetku stoletja. Puhastim klobukom, hlačami z nizkim pasom in dodatki s perlicami bomo tako kmalu dodali še igrive mode kose, ki spominjajo na otroštvo.

Preberite tudi: Tako bomo to zimo nosili usnjeno jakno (+ kje kupiti)

Svojo različico trenda sta že predstavili znamki Blumarine in GCDS - pravita, da s tem igrivim trendom oblačimo otroka v sebi. Poleg mode pa se igrače vračajo tudi v druga področja kulture - v naslednjem letu namreč pričakujemo izid filmov Barbie in Polly Pocket.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blumarine (@blumarine)


V ospredju trenda so predvsem lutke Bratz in Hello Kitty. Vključevanje ikoničnih igrač v oblikovanje modnih kosov odlično sovpada z vrnitvijo mode Y2K, ki je slonela na igrivosti, pretirani uporabi modnih dodatkov in neobstoječih mejah pri stiliranju. Pričakujemo lahko torbice, tope, hlače, krila in modne dodatke, ki bodo navdih ikoničnih igrač prikazovali dobesedno.

Po vzoru znamke GCDS pa dobesedno vključevanje igrač v modne kose ni edina različica tega igrivega trenda. Drzna znamka v novi kolekciji predstavlja posodobljene različice drznih stajlingov, ki so jih nosile priljubljene lutke Bratz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GCDS (@gcdswear)

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: Horoskop: To so horoskopska znamenja z največ lastnosti slabega partnerja

Priporočamo tudi: Kate Middleton presenetila z izbiro bluze, videti je odlično

Najbolj brano