Najbolj priljubljena srajca te jeseni, ki bo nadomestila klasično belo! (+ kje jo kupiti)

Poglejte, kako jih bomo nosili.

Najbolj priljubljena srajca te jeseni, ki bo nadomestila klasično belo! (+ kje jo kupiti) - Foto: TheImageDirect.com

Videli smo jo na Elsi Hosk, Belli Hadid, Kendall Jenner in največjih modnih Instagram vplivnicah. Modra srajca s črtami je na priljubljenosti, sploh pri nas, začela pridobivati v začetku prejšnjega desetletja v obliku tiliranega "it" kosa v vsakem pisarniškem stajlingu. Danes tudi svetlo modra srajca podlega trendu "prevelikega" videza in se vrača med jesenske modne stalnice.

Drznejša različica vročega trenda je t.i. "Soprano srajca". Med seboj se trenda ločita po vzorcih, barvah in možnosti prilagoditve osebnemu slogu, vsekakor pa jima je skupen škatlasto oblikovan kroj in sproščen videz.

Kako jo nosijo zvezdnice?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Drzno, kontrastno stiliranje dekliške in prevelike estetike obožuje Elsa Hosk in seveda tudi mi. Kljub škatlasto strukturirani, neprilagjoči srajci, še vedno, le da nekoliko prikrito, pokaže obliko svojega telesa. Srajca v tem stajlingu ni v središču pozornosti, odprt pa je prostor za dodajanje nakita, torbic ali drznih čevljev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on

V kombinaciji s še enim vročim trendom to jesen, pletenjem, je Matilda Djerf ustvarila nosljiv in pravzaprav idealen prehodni stajling. Priljubljeno spletno vplivnico lahko spremljamo, ko to srajco nosi večkrat in na različne načine. Poleg pletenin nam je všeč njeno kombiniranje z enostavnimi, "dad" ali "boyfriend" kavbojkami, za piko na i pa stajlingu doda kratek oprijet top in šik obutev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

melrose

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

Letos skoraj vsak trend prihaja tudi v različici ujemajočih kosov. Claire Rose Cliteur je na še nekoliko poletni način ujemanje prenesla na črtaste srajce, sicer pa dolžina in tip spodnjega dela v tem nista ključna. Pomembno je popolno ujemanje spodnjega in zgornjega dela za želen učinek.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on

Modna blogerka Valeria Lipovetsky  je besedo "preveliko" vzela dobesedno. Črtasto srajco je postavila v središče stajlinga, pogumno pa je neoprijet kos kombinirala s ponovno neoprijetim. Morda bi si zamislili, da bo končen stajling ne primeren ali grob, vendar je Valeria svojo silhueto izpostavila z uporabo obutve in zgolj enim zaprtim srajčnim gumbom - to srajci še vedno omogoča gibanje in ustvari manj strog videz.

 

Kje jih kupiti?

Acne Studios, cena: 280 evrov

NA-KD, cena: 36,95 evrov

Zara, cena: 29,99 evrov

Fotografije: Profimedia, Instagram, Pinterest

Preberite še: Prada predstavlja ikonično linijo iz recikliranega najlona

Priporočamo tudi: Poglejte si popularen trend, ki letošnjo jesen napoveduje vrnitev! (+ kje ga kupiti)

Najbolj brano