Bi vaš partner nosil ta kontroverzni modni dodatek? Internet je obnorel ta modni trend za moške

30. 11. 2023
Jacob Elordi na rdeči preprogi (foto: Profimedia)
Profimedia

Modna dilema za moške, ki se ponovno vrača.

Torbica je eden izmed najbolj priljubljenih dodatkov za ženske. Seveda tu ne gre le za modni trend, ampak tudi praktični vidik. Le kako bi drugače s seboj nosile vse kar potrebujemo?

No, moški pogosto vse potrebščine stlačijo v žepe svoje jakne ali hlač. A vsakih nekaj let sezon se pogovor o moških torbicah zopet začne. Pogosto zaradi zvezdnikov ali drugih modnih ikon. In tudi tokrat ni nič drugače. 

Že od kar smo ga vzljubili v filmski trilogiji The Kissing Booth, nas Jacob Elordi navdušuje s svojim modnih slogom. Poleg širokih hlač in drugih modnih a ležernih kosov, je ena izmed stalnih njegovega stila torbica.

Za vas imamo vprašanje! Bi vaš partner nosil torbico? Ali še bolj pomembno, bi mu pristajala? Spodaj si oglejte nekaj izmed Jacobovih najboljših stajlingov, ki bodo vašemu partnerju dale navdih.

Ne moremo se nagledati njegovih stajlingov, ne glede na to, ali gre za ležerne ali tiste z rdečih preprog.

Kombinacija kavbojk in majice še nikoli ni bila videti tako dobro.

Torbica je gotovo njegov zaščitni znak, ne glede na to, za katero priložnost gre. V svoji kolekciji jih ima kar nekaj. Ena izmed naših najljubših pa je seveda torbica Chanel, ki je popolnoma zaokrožila njegovo kombinacijo bele srajce in sivih hlač. 

Fotografije: IG, Profimedia

Preberite še: To je najbolj trenden model kavbojk te sezone jesen/zima: Dokaz, da jih lahko nosite vse leto

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez odpela osupljiv zimski plašč in spodaj pokazala golo kožo: Prosojne tope bomo to praznično sezono nosili kot ona

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan