5 pomladnih trendov, ki jih mora poznati vsaka minimalistka

Preizkusite jih že to pomlad.

5 pomladnih trendov, ki jih mora poznati vsaka minimalistka - Foto: Profimedia

V času, ko se zdi vlaganje v oblačila, ki so vsestranska in trajnostna, tako pomembno, je minimalističen slog privlačnejši kot kdaj koli prej. In čeprav so osnovni kosi vsake garderobe in brezčasna oblačila odličen začetek postavitve temeljev za uspešno in nepretirano garderobo, še vedno obstaja nekaj pomladnih trendov, ki jih niti tisti najbolj minimalistični ne bi mogli prezreti. Te elegantne silhuete in nevtralni dodatki, ki jih lahko nosite povsod, se bodo brez težav vklopili v vašo trenutno kolekcijo.

1. Čudovite pletenine

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Kombiniranje oblačil je pravkar postalo precej bolj udobno zahvaljujoč trendu pleten od glave do peta. Zdaj se lahko oblečete v celoti v mehke kašmirje in rebraste volnene pletenine s pomočjo sproščenih, vendar premišljenih oblikovalskih elementov in elegantnim silhuet, ki so podobne tistim, ki jih najdete pri kosih z nekoliko več strukture.

Zamenjajte plisirana krila za rebraste pletenine, srajčke pa za mehke polo majice in kavbojke za pletene hlače s širokimi hlačnicami.

2. Velike torbe

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Eden največjih trendov dodatkov za pomlad 2020 so super velike torbe v mehkih, nestrukturiranih oblikah. Te mehke usnjene nakupovalne torbe in sproščene platnene torbe lahko uporabljate vsakodnevno.

Čeprav so praktične, ko morate nositi veliko stvari, bodo te velike torbe videti prav tako šik, če boste v notranjosti imeli samo denarnico in balzam za ustnice.

3. Kostimi s hlačami do kolen

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Ohlapen kostim minimalističnemu slogu ni neznanka. Toda to pomlad se je njegovo krojenje skrajšalo, zaradi česar je slog še posebej dobro prilagojen toplejšim mesecem. Kakor koli jih želite imenovati - kratke bermude, hlače do kolen in celo culottes - te hlače se odlično ujemajo s pomladnimi suknjiči.

Poleg tega dolgo-kratka silhueta deluje tako s prehodnimi obutvami kot s ključnimi slogi pomladi, kot so visoki škornji, mokasinke in elegantni sandali.

3. Zanimivi izrezi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Povzdignjene osnove so ključni kosi sodobnega minimalizma. Vzemite za primer ta, sicer osnoven pleten pulover. Na prvi pogled čisto običajen, toda ko slečete pomladni trend, razkrije svojo posebnost - razrezan in odrezan je do vizualne popolnosti. Letos spomladi bodo minimaliste in podobna dekleta kožo razkrivale na čisto nove načine.

4. Debele verige

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Videli smo, kako se je močna zlata veriga pojavila septembra tik pred modnim mesecem. Postala je eden najbolj priljubljenih trendov torbic sezone. Ni trajalo dolgo, da so dramatično prevelike verige zavzele dodatke zunaj ročnih dodatkov in se podale na trg nakita.

Tako ne preseneča, da so navidez težke, velike ogrlice z zlatimi verižicami hitro sprejeli ljubitelji minimalizma in zvezde uličnega sloga. Toda mi še vedno prisegamo na torbice z velikim zlatim detajlom, ki so letos še posebej sveže.

Fotografije: Instagram /@streetrends

Preberite še: Gol trebušček bomo letos poudarili kot Bella Hadid. Si upate?

Priporočamo tudi: Je to največja preobrazba pevke Raiven doslej? Poslovila se je od ...

Najbolj brano