4 najboljše spletne trgovine z luksuzno vintidž modo in modo iz druge roke

Iščete bolj trajnostne navade nakupovanja? To so spletna mesta, kjer je pametno kupovati in prodajati.
 

4 najboljše spletne trgovine z luksuzno vintidž modo in modo iz druge roke - Foto: Profimedia

V svojem prizadevanju za bolj trajnosten pristop nenehno iščemo nove načine za razvoj pametnejših in bolj okolju prijaznih nakupovalnih navad. Kljub temu, da se število okolju prijaznih modnih blagovnih znamk veča, ni nič bolj trajnostno, kot kupovati vintidž.

Ne glede na to, ali iščete edinstvene modne kose ali poskušate zaslužiti dodaten denar s praznjenjem svoje omare, obstaja veliko spletnih strani, kjer lahko kupujete in prodajate.

1. The Real Real

Če želite prodati kose iz svoje omare, vam The Real Real olajša življenje, saj ponuja brezplačne prevzeme, zato vam ni treba pošiljati izdelkov v prodajo. Nato spletno mesto opravi vse delo za vas: preverjanje pristnosti, fotografiranje, določanje cen in seznam izdelkov, ki jih želite prodati v spletu.

Prodajalci zaslužijo do 85 odstotkov provizije za prodajno ceno svojih izdelkov (ena najvišjih cen v primerjavi z drugimi spletnimi mesti). Če kupujete, se Real Real ponaša z neverjetno velikim izborom oblikovalskih predmetov, od starinskih vrečk do čevljev, oblačil, dodatkov in celo pohištva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therealreal (@therealreal) on

2. Vestiaire Collective

Znan po svoji obsežni zbirki znamk, kot so Hermès, Louis Vuitton, Céline in druge, je Vestiaire Collective idealno mesto za kupce in prodajalce luksuzne mode. Za razliko od mnogih drugih spletnih trgovin Vestiaire Collective prodajalcem omogoča izbiro cene izdelkov, ki jih prodajo.

Ko pošljete tri do pet fotografij, opis, stanje izdelka in izklicne cene, se vaši kosi uvrstijo na spletno mesto, podobno kot pri eBayu. Kar zadeva kupovanje, boste odkrili veliko oblikovalskih draguljev, ne glede na to, ali iščete čevlje, torbe, sončna očala ali oblačila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vestiaire Collective (@vestiaireco) on

3. What Goes Around Comes Around

Če niste ravno iz New Yorka, je na srečo na voljo tudi spletni butik. Luksuzno spletno mesto je vrhunsko - na njem so najbolj priljubljeni vintidž kosi znamk, od Céline do Chanela, YSL in širše. Medtem ko je vintidž nakupovanje na spletu pogosto preobsežno, urejeni oddelki in razvrstitev spletnega mesta olajšajo iskanje kosov, ki jih morda iščete.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by What Goes Around Comes Around (@whatgoesaroundnyc) on

4. Rebag

Ste se pripravljeni posloviti od svoje stare dizajnerske torbice? Rebag prodajalcem plača za oblikovalske torbice glede na stanje, oblikovalca in ceno. Namesto da čakate, da bo torba prodana, lahko prodajalci dobite brezplačno zavezujočo ponudbo, torbico pošljete v Rebag z brezplačno dostavo in v enem do dveh dnevih dobite plačilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebag (@rebagofficial) on

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Karanteno preživljate v paru? Poglejte, kako ohraniti romantiko

Priporočamo tudi: Kako odejo spremeniti v šik modni dodatek? To je trenutno najbolj zaželen trik z modnih pist

Najbolj brano