Kdo so nove zvezde ulične mode?

Od Pariza do Osla pa vse do Sidneyja. Odkrili smo nove junakinje uličnega stila.

Candela Novembre,

manekenka

Candela novembre

Kdo je Candela? Naša ljubljenka sezone! Manekenka Candela je vitka, lepa in vedno stilistično dodelano oblečena. Rojena v Argentini, s svojima hčerkama in možem Fabiom zdaj živi v Milanu. Redno piše kolumne za italijansko revijo Grazia in revijo Red Milk Magazine.

Hege Aurelie Badendyck,

urednica revije Costume

Hege Aurelie Badenyck

Kdo je Hege? Vedno bomo zaljubljeni v modno preprostost, negovano v Skandinaviji ... Seveda smo opazili Hege, suhljato blondinko, ki nas navdušuje s premišljenim minimalizmom. Izogiba se detajlom in v svoje oblačilne kombinacije vedno vpelje en nenavaden kos. Trend v pravi meri pripelje do ravni umetnosti oblačenja.

Eva Chen,

urednica revije Lucky

Eva Chen

Kdo je Eva? Diplomirala je na Oxfordu in je ena od najbolj priljubljenih urednic v Ameriki. Ne čudite se, Anna Wintour osebno jo je postavila na današnje mesto. Anna je kraljica stare garde, Eva vlada novim tehnologijam. Na Instagramu ji sledi več kot tristo tisoč ljudi, bila pa je tudi navdih za hashtag #evechenpose.

Elina Halimi,

art direktorica

elina halimi

Kdo je Elina? Moskovčanka je art direktorica butika s konceptom Kabuki v Parizu. Zaradi neukročenih las se vam bo najprej zdelo, da je urednica italijanskega Voguea, Franca Sozzani, a takoj ko boste spustili pogled in opazili njene razigrane oblačilne kombinacije, boste vedeli, da se motite. Čeprav je vsaj 20 let starejša od svojih 'uličnih kolegic', jih brez težav pušča v prahu za seboj.

Najbolj brano