Če boste uporabile TA trik, bo vaš stajling izgledal veliko dražje

Chanel, Dior, Prada... Še zdaleč ne potrebujete dragih znamk, da bi vaš outfit izgledal dražje. Tudi ulična moda in običajni kosi lahko izgledajo naravnost kot iz modne brvi - s temi preprostimi triki.

Moda, 10. 9. 2018
Če boste uporabile TA trik, bo vaš stajling izgledal veliko dražje - Foto: Profimedia

1. Nosite samo kose, ki se vam popolnoma prilegajo

Oblačila, ki vam ne pristajajo kot ulita, hitro dajejo vtis, da so plod impulzivnega nakupa - čeprav ste morda zanj odšteli zajeten kupček denarja. Za večje predelave oblačila odnesite šivilji, manjše popravke ustvarite sami: podvihajte predolge rokave, prevelik blazer prepasajte, itd. Prav tako se izogibajte pretesnim kosom, ki nikoli ne izgledajo dobro.

2. Stavite na VAU- nakit

Naj bo to velik prstan, verižica, nanizane zapestnice ali uhani - neobičajen nakit bo stajlingu v trenutku dodal tisto "nekaj".

3. Investirajte v kvaliteten plašč

Še posebej v hladnejših mesecih je plašč tisto, kar ljudje najprej opazijo. Ker boste v plašču preživeli velik del zimskih mesecev, si privoščite dober kroj in kvaliteten material.

4. Če ste v dilemi, se odločite za črno

Dražja oblačila v temnejših barvah, predvsem črni, izgledajo veliko bolj "dizajnerska" kot enaki kosi v svetlejših barvah. 

5. Spremenite detajle

Jakna izgleda super, vendar celoten videz pokvarijo plastični gumbi, ki izgledajo ceneno? Zamenjajte jih z lesenimi ali usnjenimi, enako storite z navadnimi vezalkami na drugače super stilskih supergah.

6. Poskrbite za popolno osnovo

Vidni robovi spodnjih hlačk in naguban modrček nikoli ne izgledajo dobro in pokvarijo še tako izbrano silhueto, zato se naj spodnje perilo vedno popolnoma prilega.

Fotografije: Pinterest, Profimedia.si

Preberite še: Modni strokovnjaki so prepričani, da je to največji trend jeseni!

Priporočamo tudi: Kdaj je mini krilo prekratko? (pravila za stajling brez travm!)

Najbolj brano