Trendni kos iz džinsa Jennifer Lopez je vse, kar boste želeli nositi to poletje

Kdo si lahko upa nositi trende in kontroverzne kose, kot to počne Jennifer Lopez? Pri svojih 51 letih si lahko ikona sloga privošči vse!

Trendni kos iz džinsa Jennifer Lopez je vse, kar boste želeli nositi to poletje - Foto: Profimedia

Jennifer Lopez je ena tistih ljudi, ki jo opazujemo že od začetka njene kariere. Moda in J.Lo gresta z roko v roki. Pevka je preizkusila že vse in zdi se, da je v vsem videti odlično. Boho šik, R&B, seksi ali ultra klasično in elegantno. Če je enkrat na odru prava diva, tudi v vsakdanjem življenju rada nosi lepe, trendovske kose. Najnovejše: dolgo in široko maksi krilo iz džinsa v stilu krpanke.

Trenden kos je kombinirala z belim topom s tankimi naramnicami in za piko na i kavbojskem stilu dodala kavbojske čevlje s peto in modro prešito torbico. Resnično drzen in poletni videz, ki vam omogoča popolno ujemanje številnih različnih stilov.

Dolgo krilo: vedno dobra izbira

Če se ga zdi zapleteno nositi, je dolgo krilo pravzaprav eden najbolj trendovskih kosov v garderobi. Ne glede na to, ali gre za rock, folk ali hipi šik, je vedno v ospredju stajlinga. Res pa je tudi, da zna biti temperamentno in ne laska vsem postavam. Najmanjši med nami se bodo izgubili v tej dolžini in impozantni tkanini. V tem primeru je najbolje, da se odločite za midi dolžino (krajšo) in jo dvignete še s parom pet. Drugi lahko, če to dopušča obleka, kombinirate dolgo krilo s supergami, očetovimi sandali ali sandali s peto ... Vse je vprašanje razmerja!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je nepričakovana in najbolj trendna barva letošnjega poletja

Priporočamo tudi: 8 poletnih sandalov iz Zare in Manga za vse, ki ne marate zelo visokih pet

Najbolj brano