To zimo se v modo vračajo najbolj kontroverzne kavbojke izpred nekaj let

Raztrgane kavbojke se vračajo v izpopolnjeni obliki.

To zimo se v modo vračajo najbolj kontroverzne kavbojke izpred nekaj let - Foto: Profimedia

Ni skrivnost, da je moda en velik vrtiljak. In kot se spodobi, se ob trenutnem navdušenju pop kulture nad 90. leti 20. stoletja - pozdravljeni metulji, cargo in hlače z nizkim pasom -, raztrgane kavbojke zlahka znajdejo pri vseh modnih navdušenkah, ki jih obsede nostalgija. Da, prav ste slišali: strgani džins je spet na dnevnem redu - in to povsem odrasel.

Seveda so Hailey Beiber, Rihanna in Gigi Hadid že sprejele trend strganih hlačnic, ki smo ga videli na modnih pistah Balenciaga, Givenchy in Brandon Maxwell. Vendar tokrat niso v ospredju ozke silhuete, temveč kraljujejo široke, vrečaste kavbojke. Manj kavbojk Topshop Joni - več Kurta Cobaina v letih grungea.

Givenchy jesen in zima 2022

Brandon Maxwell jesen in zima 2022

Tudi stiliranje raztrganih kavbojk ni preveč zapleteno. Ključ? Upoštevajte proporce in se držite preprostih elementov, da pozornost usmerite na kavbojke. Ste se odločili za široke hlače? Naj bodo skrajšane in prilegajoče se na vrhu - navdih poiščite pri Nicole Kidman v stajlingu Balenciaga (žal brez lukenj). Če želite videz izpopolniti, ga kombinirajte s pari špičastih petk, da boste trend generacije Z nadgradili.

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 29, 95 evrov

GRLFRND, cena: 225 evrov

GRLFRND, cena: 225 evrov

AGOLDE, cena: 289.99 evrov

Balenciaga, cena: 850 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle in princ Harry si s princem Williamom in Kate Middleton ne bosta izmenjala božičnih daril

Priporočamo tudi: Še nikoli videne fotografije: "Prelistajte" poročni album princa Harryja in Meghan Markle

Najbolj brano