To je modni kos, s katerim Katie Holmes najraje kombinira svoje trendne kavbojke

Za Katie Holmes je modna pletenina najboljši način za povzdvig kavbojk z visokim pasom.

To je modni kos, s katerim Katie Holmes najraje kombinira svoje trendne kavbojke - Foto: Profimedia

Ni presenetljivo, da je ljubiteljica pletenin Katie Holmes že seznanjena s trendom poletne sezone. Igralka je naredila tisto, kar najbolje zna, in preprost poletni videz spremenila v prikupen in udoben videz, ki deluje z njeno estetiko vsakdanje ženske. Za večerjo s svojim očetom je nosila pleteni polo top s trendnimi kavbojkami.

Nostalgična pletenina z gumbi je zadnji dodatek k njeni luksuzni kolekciji pletenih kosov v bež in rjavkastih odtenkih, ki jih je spodbudil njen pleteni komplet znamke Khaite. Medtem ko Gigi Hadid zadnje čase s svojimi stajlingi oddaja vibracije iz sedemdesetih v sončnem kvačkanju iz Manga, se je Katie odločila za bolj preprosto pletenino, ki bolj kot na poletje spominja na babičin pulover.

Mango, cena: 29, 99 evrov

Igralka je svoj mehak rjav top znamke Mango združila s parom svojih najljubših kavbojk znamke Reformation z visokim pasom, Re/Done supergami in torbico Season Hunting. Iskanje popolnega para kavbojk z visokim pasom in v klasičnem obrabljenem modrem stilu je lahko mučno, vendar je Katie uspelo najti popoln par, ki ga nosi že celo sezono. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kendall Jenner in Hailey Bieber sta nam pokazali, kaj bomo to poletje oblekli za noč v mestu

Priporočamo tudi: 5 zastarelih lepotnih trendov, ki bodo letos priljubljeni kot še nikdar

Najbolj brano