To je modni dodatek, ki ga trenutno obožujejo vsa modna dekleta na Instagramu

Vplivnice obožujejo kvačkane klobučke.

To je modni dodatek, ki ga trenutno obožujejo vsa modna dekleta na Instagramu - Foto: Profimedia

Navdušenje nad hobiji med karanteno je v glavnem upadlo. Kar se je začelo kot hashtag, ki ga je spodbudila udobna karantensak garderoba, ki so jih sprejeli David Beckham, Harry Styles in Taylor Swift (pomislite na čepice in raznolike debele jope), se je razvilo v popolno obsedenost z domačimi pleteninami. Najbolj priljubljeno med njimi? Kvačkanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)

Dovolj topli, da vas zaščitijopred mrazom, dovolj široki, da vas zaščitijo pred soncem, so kvačkani klobučki idealni za nepredvidljivo vreme zadnjih dni. Vendar niso bili njihovi praktični atributi tisti, ki so sprožili trend kvačkanja, ampak generacija Z. Depop, TikTok, Etsy, Vinted in Instagram so polni mladih talentov, ki izdelujejo in prodajajo svoje stvaritve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (MIA REGAN) (@mimimoocher)

Nedavne fotografije s počitnic Belle Hadid vsebuje del sončnih predmetov, ki si zaslužijo mesto na naših prihodnjih seznamih pakiranja, vključno s trobarvno kapo "Ferrari". Ustanoviteljica blagovne znamke Delsy Gouw je začela izdelovati vesele klobučke, da bi si krajšala čas med karanteno, izdelke pa je začela prodajati prek spletne trgovine Instagram in Mall, ki podpira mala domača podjetja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Njene kreacije je nosila tudi Kaia Gerber, ki je že februarja zase in za svojega psa Mila kupila ujemajoče se klobuke "Primary pleid".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Kvačkanje je prodrlo tudi v luksuzno modo. Klobuček iz rožnatega in mandarinega kvačkanja je na voljo pri znamki Marc Jacobs Heaven, s podobno živahnimi slogi pa jih ponuja tudi Missoni. Prada je celo izdala kvačkano različico svoje kultne kape z logotipom.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je barva superg, ki jih obožujejo manekenke

Priporočamo tudi: 10 modnih dam nad 50 let z osupljivim stilom, ki jih morate spremljati

Najbolj brano