Ti “grdi” natikači so najbolj nepričakovan trend čevljev poletja 2022

30. 8. 2022
Ti “grdi” natikači so najbolj nepričakovan trend čevljev poletja 2022 (foto: Profimedia)
Profimedia

Prišel je čas za čevlje sabot, najnovejši modni trend poletja 2022, ki ga ljubijo zvezdnice.

Veliko smo govorili o gumijastih ribiških sandalih, ki so vzbudili radovednost zaradi svoje nostalgične oblike, vendar to zagotovo ni najbolj nepričakovan trend, ki smo ga videli na morski obali... ali bolje rečeno na skalah!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Nedavno smo videli Vittorio Ceretti v živobarvnih natikačih z udobnim in praktičnim videzom. In to niso klasični (in dobro znani) Crocsi: gre za Pradin model z nenavadnim in vsestranskim dizajnom, ki je zaradi izbire materiala iz pene precej dinamičen. Med apnenčastimi skalami Ibize je italijanski supermodel obul jagodno rožnate sandale, ki jih je oblikovala Prada. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Dall (@karodall)

Ne imenujte jih Crocs

Na prvi pogled morda spominjajo na bolj znane gumijaste copate, ki jih je Balenciaga spomladi 2018 na modni brvi že predstavil v sodelovanju z Demno Gvasalio in Crocsom - opozarjamo, da so bili razprodani še pred vstopom v trgovino -, vendar so te čevlje z enako robustno estetiko oblikovalci ustvarili na izviren način in poskrbeli za lastno vizijo na to temo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Dall (@karodall)

Od Prade do Bottege Venete je silhueta zmehčana z dokaj zaobljenim kalupom, ki ne poudarja oblike stopala. Tako kot pri dobrem paru samosvojih gumijastih sandalih je zasnova ergonomska in namenjena skakanju s skale na skalo, medtem ko luknje omogočajo odtekanje vode (in dihanje stopala). Zgornji del z zaprtimi prsti je idealen za zaščito prstov, opora za zadnjem delu pa zagotavlja največje udobje v vseh okoliščinah. Izbira gume, ki je nepogrešljiva za preprečevanje drsenja, je na voljo v široki barvni paleti, ki zadovolji vse stilske potrebe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Najboljši debeli natikači

Čvrsta estetika izpolnjuje lastnosti, ki jih že cenijo ladijske palube: lahkotnost, odpornost in neprepustnost ter enostavnost pranja so zdaj na dosegu mode. Gumijasti čevlji so najnovejši trend letošnjega vročega poletja: čevlji Paddle znamke Bottega Veneta so priljubljeni med modnimi navdušenci, prav tako Pradini, ki jih lahko nosite z vrečastimi hlačami, kvačkanimi oblekami in trikotnimi bikinkami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SASHA 🦙 (@saslookss)

Vse modne ideje, ki so bile opažene na Instagramu in ki bodo zagotovo našle odobravanje med tistimi, ki iščejo udobno modo tudi na plaži ali na bregovih hladne reke, s pomežikom na trend iz leta 2000. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Copenhagen Fashion Week (@cphfw)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHANICES PEACHES 🍑 (@shanicespeaches)

 Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako se posamezna astrološka znamenja soočajo s prekinitvijo razmerja: Ribe hitro poiščejo zamenjavo, eno znamenje pa popolnoma spremeni svojo podobo

Priporočamo tudi: Pamela Anderson je nosila popolne hlače za ženske nad 50 let

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan