Sezona škornjev se bliža: To bodo najbolj trendni jesenski modeli

Visoki škornji, dežni škornji z modnim dodatkom, kavbojski škornji... Za vsakogar se najde nekaj!

Sezona škornjev se bliža: To bodo najbolj trendni jesenski modeli - Foto: Profimedia

Nova sezona pomeni nove trende v škornjih! Modna platforma Stylight je na predvečer nove sezone kot običajno analizirala vedenje 160 milijonov obiskovalcev na leto. Teh 6 trendov v škornjih je že osvojilo modni svet, bodisi da so bili opaženi na modnih revijah za jesen in zimo 2022/2023, da so jih posvojile znane osebnosti ali da so bili opaženi na družabnih omrežjih. Med njimi izpostavljamo veliko vrnitev škornjev iz vinila in škornjev do stegen, ki je potrjen še za eno sezono. Pomemben podatek je tudi, da gležnjarji to sezono niso več v modi: povpraševanje po tem modelu se je letos zmanjšalo za 34 %. Tukaj si oglejte najnovejše trende in nakupovalni izbor, ki vam bo pomagal pri začetku nove sezone.

Trendi čevljev za jesen-zimo 2022-2023

Visoki škornji

S povečanjem števila iskanj za +45 % je trend visokih škornjev potrjen tudi to jesen. Modeli v nevtralni in vsestranski barvni paleti so prava modna predstava.

Courrèges jesen in zima 2022/2023

Slouchy škornji

+1000 % iskanj za slouchy škornje! To je škorenj s širšimi linijami in sproščeno estetiko, idealna alternativa za tiste, ki si ne upajo nositi škornjev do stegen ali zelo oprijetih modelov. Bolj drzni se odločite za pop model, kot so tisti s podpisom Paris Texas.

Isabel Marant jesen in zima 2022/2023

Dežni škornji

Kdo je rekel, da dežni škornji ne morejo biti modni? Zagotovo ne Chanel, ki je na svoji modni reviji za jesen in zimo 2022/2023 predstavil izjemno šik model, ki je na voljo v različici do stegen in do sredine goleni. Najpomembnejša podrobnost? Logotip na sprednji strani škornjev. Na spletnem mestu Stylight se je število iskanj povečalo za 141 %. Medtem ko čakamo, da jih dobimo, se odločimo za model s klasičnimi linijami.

Chanel jesen in zima 2022/2023

Vinilni škornji

Število iskanj vinilnih škornjev se je povečalo za 1000 %! To je odličen način za ohranjanje kondicije in lepega videza stopal. Za tiste, ki želijo slediti trendu na izjemno eleganten način, so primernejši škornji iz lakastega usnja.

Coperni jesen in zima 2022/2023

Oprijeti škornji

V porastu so tudi oprijeti škornji, saj se je število iskanj povečalo za 197 %. Model v slogu 90. let, ki je osvojil generacijo GenZ. S tanko ali polno peto, škornji do kolen ali do stegen ... Možnosti so številne.

Givenchy jesen in zima 2022/2023

Kavbojski škornji

Začetek sezone 2022 v garderobi zaznamuje zahodni veter! Kavbojski škornji so z 250-odstotnim povečanjem števila iskanj ponovno v središču pozornosti. V tej sezoni po možnosti do kolen!

Chloé jesen in zima 2022/2023

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Ali jima moramo dati več kisika?" Joan Collins komentira vrnitev Meghan in Harryja v Združeno kraljestvo in oznako "diva" Mariah Carey

Priporočamo tudi: Kaj je dieta FODMAP in kako deluje: Popolna dieta, če ste nagnjeni k napihnjenosti

Najbolj brano