Prihaja najbolj nenavaden trend te pomladi, ki ga nismo nikoli pričakovali

Naš preoblikovani življenjski slog je odvzel vse, kar je potencialno neprijetno ali oklepajoče. Z izjemo nogavic, seveda.

Prihaja najbolj nenavaden trend te pomladi, ki ga nismo nikoli pričakovali - Foto: Profimedia

Vse se je začelo s Chanelovo modno revijo za jesen in zimo 2020: nogavice z monogramiranim dvojnim C-jem so bile kombinirane s skoraj vsakim stajlingom na modni pisti. Naslednjo sezono so oblikovalci in modne znamke še vedno stavili na nogavice. Marine Serre je predstavila par nogavic s svojim prepoznavnim logotipom lune; pri Saint Laurentu so ustvarili prosojne in pikčaste pare nogavic, Molly Goddard pa si jih je zamislila v čudovitih svetlih barvah.

Poleg tradicionalnih nogavic je Chanel za jesen in zimo 2021 oblikoval hlačne nogavice do zgornjega dela stegen z bleščečim logotipom na vrhu.

Trendu se je pridružil tudi Daniel W Fletcher s prosojnimi nogavicami do kolen, ki jih manekenke nosijo s črnimi lakastimi čevlji.

Modna hiša Dolce & Gabbana je predstavila prosojne nogavice skupaj z robustnimi gležnjarji z visoko platformo, medtem ko so črne nogavice pri znamki Huishan Zhang združili z usnjenimi nizkimi čevlji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: V modo se vrača ikonična pričeska Farrah Fawcett. Tako jo bomo nosili na sodoben način

Priporočamo tudi: V zakulisju: London je odprt (fotodnevnik sodelujoče urednice Ane)

Najbolj brano