Pozabite na očetove sandale, to poletje jih bodo zamenjali ti sandali iz našega otroštva

Ti sandali so popolni čevlji za prehod iz pomladi v poletje.

Pozabite na očetove sandale, to poletje jih bodo zamenjali ti sandali iz našega otroštva - Foto: Instagram

Ne glede na to, kaj nosite, so čevlji izjemno pomembni. Ko so dnevi končno dovolj topli, da začnemo razmišljati o pomladnih oblačilih, najprej zamenjamo čevlje. In ko priljubljene mokasine zamenjajo balerinke, se sprašujemo, kateri čevlji bodo zamenjale balerinke? Ribiški sandali, ki se potegujejo za čevlje sezone, zahvaljujoč vsem, od modnih hiš do svetovnih vplivnic, kot je Blanca Miró Scrimieri, ki na Instagramu redno kaže svoje stajlinge s temi sandali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

"Vsaki obleki dodajo stopnjo nonšalance," pravi oblikovalka in voditeljica TyLynn Nguyen, ki je zadnjih nekaj let naklonjena črnim čevljem z zaponkami znamke The Row. Poleg tega z veseljem ugotavlja, da so zaradi svilenih nogavic (sama izbira rebraste pare) praktične sandale primerne za dlje kot le najbolj vroče poletne mesece.

Emme Parsons se strinja, da so sandali "medsezonski"; njena skrbno premišljena linija natikačev in sandalov vključuje gladko, čokoladno različico iz telečje kože, ki jo je poimenovala Ernest, kar je poklon Hemingwayevemu romanu Starec in morje. (Čeprav bi ime lahko pomenilo, da je čevelj najbolje nositi na peščeni obali, je zaradi zaprtega prsta in številnih trakov primeren tudi za pločnik.)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Ribiški sandali, so, čeprav so v modi, pravzaprav klasika. Ne moreš določiti obdobja in prav tako ne spola, zlahka jih opredelimo kot uniseks.

EMME PARSONS, cena: 556, 74 evrov

Hereu, cena: 390 evrov

Vince; cena: 250 evrov

SEE BY CHLOÉ, cena: 225 evrov

Gucci, cena: 790 evrov

Church's, cena: 750 evrov

Khaite, cena: 670 evrov

Fotografije: Instagram/@tylynnnguyen

Preberite še: Prva fotografija monaške princese Charlene po vrnitvi v kneževino: Veliko noč je preživela v krogu družine

Priporočamo tudi: Selena Gomez nosila "must have" komplet iz Manga, v katerega se boste v hipu zaljubili

Najbolj brano