Pozabite na mini krila, uradno pozdravljamo to kontroverzno dolžino, ki bo zaznamovala letošnje poletje

Z estetiko Y2K prežeta mini krila, ki so zdaj mikro, zavzemajo prvo mesto med trendi te sezone. Tukaj je nekaj nasvetov, kako ga nositi. 

Pozabite na mini krila, uradno pozdravljamo to kontroverzno dolžino, ki bo zaznamovala letošnje poletje - Foto: Instagram

Kolekcije za pomlad in poletje 2022 so to dokazale: mikro krilo se osupljivo vrača na modno brv in ulice. Tiste, ki do zdaj že vsi poznamo in nam je ni treba več predstavljati, je oblikovala Miuccia Prada za Miu Miu in so jo takoj opazili na peščici zvezdnic, od Nicole Kidman do Chiare Ferragni. 

Čeprav se je zdaj ponovno vrnila v središče pozornosti, je imelo mikro krilo z nizkim pasom svoj trenutek slave v letu 2000, ko so ga posvojila vsa takratna "it-girls". Kot je Glenn Martens razkrila na svoji prvi fizični modni reviji za Diesel, se bo naslednjo zimo ponovno vrnilo v modo kot pas. Za manj drzne bo najboljša možnost kombinacija z izjemno prosojnimi nogavicami.

V katero mikro krilo investirati? 

Med vodilnimi modeli sezone je nemogoče spregledati neizogibno krilo iz džinsa, ki so ga Balenciaga, Mango in H&M ponovno predstavili v različicah XXS, srebrno Saint Laurent Anthony Vaccarello, The Attico, preppy Givenchy, Miaou ali balonasto Blumarine in RedValentino. 

H&M, cena: 24, 99 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

Mango, cena: 39, 99 evrov

Dodo Bar Or, cena: 324 evrov

Blumarine, cena: 350 evrov

Miaou, cena: 162 evrov

Diesel, cena: 157 evrov

Prada, cena: 680 evrov

THE ATTICO, cena: 470 evrov

Fotografije: Instagram/@tamara, profimedia

Preberite še: Ana Klašnja je znova navdušila v prelepi poletni obleki za ženske nad 40 let

Priporočamo tudi: Pozabite na maksi obleke, Amal Clooney nosila najbolj zapeljivo mini obleko tega poletja

Najbolj brano