Pozabite na maksi torbice, Francozinje bodo v letu 2024 prisegale na ta trend izjemno praktičnih torbic, ki smo jih oboževali pred nekaj leti

27. 2. 2024
Pozabite na maksi torbice, Francozinje bodo v letu 2024 prisegale na ta trend izjemno praktičnih torbic, ki smo jih oboževali pred nekaj leti (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj pravite na torbico "bucket"?

Za leto 2024 je na voljo veliko trendov na področju torbic. Velikosti XXL, pastelne barve, grafične linije ... Toda ena bo nedvomno v ospredju naših modnih želja v tej sezoni. To je "bucket" torba, ki so jo preoblikovale vodilne modne hiše.

Profimedia

"Bucket" torbica pusti največji vtis

To je trend, ki ga nismo pričakovali."Bucket" torba, ki se je na modnih brveh pojavila za pomlad/poletje 2024, bo letos dodobra razburkala naše garderobe. Izginili so sklopke, ta model pa je trenutno najbolj praktičen in moden. Ni se vam treba razpršiti s kričečimi barvami ali ga okrasiti z bleščicami - je samozadostna.

Profimedia

Dior pomlad in poletje 2024

Profimedia

Chloé pomlad in poletje 2024

Modni svet ponuja elegantne različice te okrogle torbice z globokimi obročki v različnih oblikah. Dior je predstavil različico nahrbtnika za sodobne ženske, Chloé je ustvaril preprost model, okrašen z majhnimi okraski, medtem ko ji je Bottega Veneta dala dolgo obliko (za prenašanje vseh osebnih stvari, tudi najbolj nepomembnih). Olivier Rousteing za Balmain je morda pripravil najbolj drzno različico s šopkom cvetja v trompe-l'œil tehniki.

Profimedia

Bottega Veneta pomlad in poletje 2024

Profimedia

Balmain pomlad in poletje 2024

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako pravilno umiti zobe? 5 pogostih napak, ki jih delate tudi vi, ne da bi vedeli (in ki nam jih zobozdravniki nikoli ne povedo)

Priporočamo tudi: Ste stari 50+? Teh 8 modnih kosov bi morali imeti v svoji garderobi in oboževale jih bodo tudi vaše hčerke

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik