Pozabite na kavbojke, to pomlad prevladujejo te hlače: Odkrijte top 5 trendovskih modelov, ki jih morate imeti v svoji garderobi

Za navdihujoče spomladanske stajlinge poiščite teh 5 modelov hlač.

Pozabite na kavbojke, to pomlad prevladujejo te hlače: Odkrijte top 5 trendovskih modelov, ki jih morate imeti v svoji garderobi - Foto: Instagram

Prehodno obdobje v modnem smislu pomeni le eno – čas je, da pospravite omaro, odvržete stare kose in v svojo garderobo vključite nove. Čeprav je to zanimiva, včasih težka in naporna naloga, pa je zagotovo vznemirljiva v trenutku, ko pridete do idej za stajlinge v prihajajočem obdobju. In medtem ko masivne zimske stvari odlagate na dno omare, ne pozabite to pomlad na vrh polic postaviti hlače iz aktualnih kolekcij. 

Hlače so že zdavnaj dobile status enega tistih kosov, ki je kot nalašč za poslovne priložnosti, izhod s prijatelji, pa tudi za popoldanski sprehod.

Skinny kavbojke in ozki modeli v spomladanskih kolekcijah ne zavzamejo prostora, zato jih svobodno pospravite v zadnji del omare, a ob poznavanju cikličnosti mode – jih obvezno shranite za nekaj prihajajočih sezon.

To so modeli hlač, ki bodo prevladovali to pomlad.

Široke hlačnice

Ta model je absolutno na prestolu priljubljenosti in ne, tudi v letu 2022 ga ne bomo imeli dovolj. Najboljše od vsega pa je, da so široke hlače idealne tako za vsakodnevne kot večerne kombinacije in so nedvomno obvezen kos v garderobi vsakega modnega dekleta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OOTD Magazine (@ootdmagazine)

Visok pas

To pomlad bodo na ulicah prevladovale hlače, ki jih je mogoče najti v vseh trgovinah high street znamk, gre pa seveda za model z visokim pasom. Kombinacija širokih hlačnic in visokega pasu ima učinek optične iluzije, zaradi česar je pas videti ožji, noge pa daljše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by josi pellicano (@josipellicano)

Naramnice

Čeprav so nekoliko pozabljen modni dodatek, se naramnice v stilu vračajo na modno sceno. Hlače z naramnicami je enostavno kombinirati, vsaki ediciji pa dajo dozo šika in ležernosti, h kateremu slogu še posebej stremimo med prostim vikendom, ko želimo doseči eleganten videz, ki ne zahteva preveč truda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARSEN K ♡ (@karsenkimball)

Cigaretni model

Zanje je značilen ozek, a dovolj ležeren kroj, pa tudi dejstvo, da se končajo tik nad gležnjem. Za malce bolj ležeren videz kombinirajte cigaretne hlače s pletenim puloverjem ali majico, obujte pa uperge, ki vedno zagotavljajo ležernost in urbani stil. Če ste ljubiteljica klasičnih kombinacij, potem bodo hlače in bluza popoln hit!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aïda (@basicstouch)

7/8

Tako imenovani modeli hlač 7/8, ki razkrivajo gležnje, se to pomlad vračajo na modno sceno. Po njihovi zaslugi pride izbira obutve v ospredje, že vemo pa, da bo v pomladnih dneh izbira največkrat padla na trendovske superge ali mokasine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alba Garavito Torre (@albagaravitotorre)

Fotografije: Instagram/@rikkekrefting

Preberite še: Blazer in krilo Olivie Palermo sta vaš novi pomladni “must have” komplet iz Zare

Priporočamo tudi: Te kavbojke neobičajnega kroja nosijo vsa modna dekleta: Odkrijte model, ki poudari postavo

Najbolj brano