Poleti obožujete mini torbice? Odslej jih nosimo samo tako

Chiara Ferragni tako nosi svoje mini torbice Louis Vuitton: vse ji visijo na ramenskem traku kot obeski.

Poleti obožujete mini torbice? Odslej jih nosimo samo tako - Foto: Profimedia

Ikonične mini torbice Louis Vuitton

Obožujemo mini in mikro velikosti kultnih torbic: ko jih pogledaš, si jih želiš zbrati in shraniti v škatlico za dragulje, da bi jih lahko občudoval kot dragulje. Kot veste, nekateri ljudje zbirajo diamante, drugi pa torbice. Chiara Ferragni nikoli ne zamudi priložnosti, da bi s svojim videzom, upodobljenim v garderobi, prepolni oblačil in dodatkov, predstavila modele vseh vrst, različnih blagovnih znamk, barv, modelov in velikosti. 

Vendar se zdi, da je ikonična torba za kegljanje Louisa Vuittona zvezda modnega preporoda leta 2000: ta čudovita oblika pritegne pogled, vendar ima vse pravice, da vsebuje vse, kar je minimalno in potrebno. Ali skoraj, saj Kendall Jenner v roki drži svoj pametni telefon. Konec koncev je bila v tistem času tehnologija usmerjena v ustvarjanje inovativnih in majhnih mobilnih telefonov.

Tudi Chiara Ferragni se ni mogla upreti temu modnemu trendu, vendar se ni ustavila pri zgornji torbici: na Instagramu je delila svojo zbirko mini torbic Louis Vuitton, ki so vse visele na usnjenem naramnem traku. Poleg mini modela Speedy sta tu še mini model Alma BB in mini model Néonoé, vsi v različici z monogramom na voščenem platnu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Ko "mini" postane maksi

Trend mini torbic traja že več sezon in še naprej vzbuja apetite ljubiteljev torbic: medtem ko se Louis Vuitton osredotoča na "klasiko", druge znamke ponujajo nove modele, nove barve in nove teksture. Če zbirka teh torbic nikoli ne bo končana, se lahko vse začne s torbico Speedy, morda vintage, kot jo ima Kendall Jenner. Ta trend se je zagotovo razširil po televizijski seriji Euphoria: v rokah protagonistov smo videli veliko mini torbic, ki so postale ključen element videza. Tako "mini" dobi videz maksimalističnega elementa prav zaradi načina oblikovanja: nosite jih kot okraske, obešene na naramnico, kot je predlagala Chiara Ferragni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Louis Vuitton, cena: 2740 evrov

Louis Vuitton, cena: 2700 evrov

Louis Vuitton, cena: 950 evrov

Louis Vuitton, cena: 1300 evrov

Louis Vuitton, cena: 886 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Julia Roberts pokazala, kako bermuda hlače nositi na najbolj eleganten način po 50. letu

Priporočamo tudi: Kate Middleton za skupni izlet s princeso Anne izbrala nadvse privlačen videz

Najbolj brano