Penelope Cruz čudovita v obleki v stilu 70-ih

Penelope Cruz kar sije z nove naslovnice španske revije.

Penelope Cruz čudovita v obleki v stilu 70-ih - Foto: Profimedia

Penélope Cruz je ena tistih, ki so diskretne, a z vsakim nastopom povzročajo navdušenje med oboževalci. Da, Penélope Cruz je ikona in po 30 letih kariere nihče ne more reči drugače. Film, televizija in seveda moda ... Za novo kampanjo lepotne znamke Lancôme, katere obraz je, pozira v španski izdaji revije "InStyle". Prav na njenem Instagram profilu smo odkrili različne videze 47-letne zvezde. Na nevtralnem ozadju Penélope Cruz nosi oblačila, vsakič bolj božanska od drugih. Toda našo pozornost je pritegnila predvsem ena obleka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Ta obleka je sestavljena iz rdečega korzeta in krila iz kovinskih diskov. Kreacija francoske znamke Lanvin, ki si jo je zamislil Bruno Sialelli, umetniški vodja. Tovrstni dkosse neposredno nanaša na futuristično vizijo velikih francoskih modnih imen poznih 60-ih / zgodnjih 70-ih, vključno s Pacom Rabannejem in njegovimi kovinskimi oblekami, Pierrom Cardinom in njegovimi oblačili z mehurčki ali Courrègesom in njegovimi kreacijami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Ostri stajlingi

Na ostalih fotografijah nosi črno. Od ostro krojenega jopiča do asimetrične obleke ali celo kosa naravnost iz 50-ih, Penélope Cruz brez težav nosi vse sloge. Komaj čakamo, da jo spet vidimo na velikem platnu!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kopalke bomo to poletje kombinirali s temi nepričakovani kosi

Priporočamo tudi: Kaj ko bi postali veganka v 30 dneh? 4 božanski veganski recepti klasičnih jedi

Najbolj brano