Oranžna obleka Selene Gomez in Dakote Johnson: katera jo je nosila bolje?

Enako obleko sta nosili čisto drugače.

Oranžna obleka Selene Gomez in Dakote Johnson: katera jo je nosila bolje? - Foto: Profimedia

V svetu slavnih se redko zgodi, da se dve igralki pojavita na velikem dogodku na rdeči preprogi v enaki obleki (zahvaljujoč natančnemu zakulisnemu usklajevanju med slavnim stilistom in modnimi hišami). Vendar to ne pomeni, da se zvezdnice še nikoli niso oblekle podobno kot njihove kolegice, še posebej, če si nekateri kosi, najsi gre za modno obleko ali prilagojen hlačni kostim, zaslužijo, da jih oblečejo ponovno. Primer: Selena Gomez in Dakota Johnson sta v nekaj mesecih narazen nosili isto obleko Gucci z bleščicami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Selena Gomez, ki je aprilska zvezda naslovnice Vogue, je na fotografiranju Vogue nosila vezeno cvetlično obleko Guccijeve jesenske kolekcije. Pevka je osupljiv kos opremila s svetlo modrimi natikači in Cartier nakitom.

Dakota Johnson je prva obleko oblekla že januarja letos za nastop na oddaji The Late Late Show z Jamesom Cordenom. Igralka je obleko kombinirala z zlatimi sandali. Povezava med zvezdnicama se tu ne konča, obe imata tudi isto osebno stilistiko - Kate Young.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Young (@kateyoung)

Čeprav sta pevka in igralka v svojih oblekah prikazali dve zelo različni estetiki - elegantno večerno v primerjavi s koktajl stajlingom - sta obe osupla v videzu. In dvojni videz obleke dokazuje, da je bleščeča oranžna obleka že priljubljena med zvezdami. Ne bodite presenečeni, če boste v naslednjih nekaj mesecih na Instagramu videli še katero zvezdo, ki nosi prav to obleko Gucci. Poleg tega naj bi bila oranžna eden najpomembnejših barvnih trendov za sezono pomlad in poletje 2021.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pregledali smo vse sandale v Mangu in izbrali 7 najboljših za pomlad in poletje

Priporočamo tudi: Kate Middleton elegantna v popolni uniformi vsake sodobne delovne ženske
 
 

Najbolj brano