Najboljši navdih, kako te klasične elegantne hlače nositi za vsako priložnost

Dobrodošli v novi dobi poslovnega sloga in se naučite te klasične hlače nositi za vsako priložnost.

Najboljši navdih, kako te klasične elegantne hlače nositi za vsako priložnost - Foto: Profimedia

Zagotovo nam ni treba govoriti o tem, kako zelo se je v zadnjih nekaj letih spremenila delovna sila. Preživeli smo temne dni, ko smo nosili eno in isto obleko, se iz dnevne sobe prijavljali na Zoom, medtem ko je v ozadju za pozornostjo jokal vaš pandemični kuža. Zdaj, več kot dve leti po tem, ko se je svet spremenil na vse te neverjetne načine, se je nihalo popolnoma odmaknilo od oblačil za delo od doma in se ponovno odločilo za tradicionalno poslovno obleko. Modni trendi namreč raziskujejo kul načine nošenja delovnih hlač - predstavljajte si modno dekle, ki v klubu nosi črtaste hlače ali se na lenobnem nedeljskem kosilu pojavi v krojenih hlačah.

Največja razlika zdaj je v sproščenem kroju in sodobnem slogu. To so mehke hlače s širokimi hlačnicami in supergami. Dvoletno poročilo o trendih za leto 2022 družbe Afterpay potrjuje to stališče in kot znanilce sproščenega pristopa k profesionalnemu oblačenju v letu 2022 posebej navaja generacijo Z. Starejši pripadniki generacije Z, ki so na trg dela vstopili v virtualnem svetu, združujejo udobje oblačil za prosti čas s sproščenimi, prevelikimi oblikami uličnih oblačil, da bi dosegli nov mladi profesionalni videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Še več, ta nepretenciozen in bolj fluiden pogled na delovna oblačila spodbuja androginost in izogibanje tradicionalnim spolnim normam. Kot trend brez spola moški in ženske sprejemajo enake sloge v obliki bolj vrečastega oblačila, kot so preveliki suknjiči in ohlapnejše hlače, pri čemer se je število 'unisex' izdelkov v primerjavi z letom prej povečalo za 154 %," poroča Afterpay.

Ponovna ljubezen do hlač v letu 2022 najverjetneje postopna evolucija naših slogovnih izbir, ki so se pojavile zaradi pandemije. Naši dnevni urniki in garderobe so se spremenili in po tem, ko so oblačila za prosti čas postala status quo, smo seveda nagnjeni k temu, da želimo nekaj bolj strukturiranega - da se 'oblečemo', vendar na način, ki daje občutek svežin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AERON (@aeronstudio)

Pretekla leta udobja, ko smo ostali doma, so nas resnično prisilila, da cenimo, da imamo službo. Zdaj resnično hvalimo čas, ko imamo priložnost delati, še posebej, da se pokažemo na delovnem mestu. Novo odkrito spoštovanje do oblačenja delovnih oblačil ima tudi skoraj nostalgičen element. Pisarna je vznemirljiv prostor in to vznemirjenje resnično prikliče spomine na oblačenje in odhod v šolo v otroštvu.

A ženskam ni lahko najti novih hlač. To je specifično; za iskanje popolnega para je treba raziskati in porabiti čas. Veliko lažje je čez kavbojke obleči suknjič. Premagovanje izziva iskanja popolnih hlač je težko, nakupovanje idealnega para hlač je takorekoč samo po sebi vrsta dela.

Oglejte si nekaj predlogov, kako jih nositi, in iz svoje omare povlecite tiste klasične hlače, ki ste jih pred leti nosili izključno za v pisarno.

Sproščena silhueta in vzdušje

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Most (@claire_most)

Zoom sestanki ob bazenu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauren caruso (@laurencaruso_)

Sprejmite nepričakovano

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech)

Sproščeno, a samozavestno

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adenorah ♏️ (@annelauremais)

Pisarniško, a kul

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia Cuesta (@luciacuesta_)

Nepričakovano kombiniranje

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Bernad (@maria_bernad)

Poletni hlačni kostim

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Rutherford (@chrissyford)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poznate kavo proffee, kavni napitek za kurjenje maščob? Zavira apetit in kalorije kuri kar med prebavljanjem

Priporočamo tudi: To je sadje, ki bi ga morala vsaka ženska jesti največ: Razkrivamo njegove prednosti in poseben recept

Najbolj brano