Mango oblikoval skinny kavbojke z visokim pasom za vse tipe postave in z njihovim prodajnim uspehom prekašal vse znamke

Svet mode se razvija z velikimi koraki, znamki Mango pa je uspelo narediti nepredstavljivo: ustvariti kavbojke s hlačnicami na zvonec, ki so najbolj primerne za vse nas. 

Mango oblikoval skinny kavbojke z visokim pasom za vse tipe postave in z njihovim prodajnim uspehom prekašal vse znamke - Foto: Profimedia

Čeprav se morda ne zdi tako, je zelo pomembno, da najdete par kavbojk, ki se vam dobro prilega za vsakodnevno nošenje, ne pa tudi za posebne priložnosti. Ni lahko najti vseh širokih kavbojk, za katere se načeloma zdi, da veliko bolj stilizirajo postavo. Za to težko nalogo smo tu kot vedno in opravimo veliko raziskav na vseh spletnih straneh vaših najljubših trgovin, da bi našli model, ki vam najbolj ustreza. 

Eden od naših predlogov za to sezono so kavbojke Mango s hlačnicami na zvonec, z visokim pasom in se prilegajo postavi.

Težko najdemo popoln par kavbojk, ne le pri kavbojkah, ki so širše od običajnih ali z visokim pasom, temveč na splošno. Zato mislimo, da lahko, ko najdemo dragulj, tečemo, da vam o njem povemo.

Na srečo je ta model kavbojk več kot na voljo prav zdaj pri Mangu, od velikosti 32 do 46 in od najmanjšega do največjega modela, prav zdaj in brez prodaje, stane pa 49, 99 €.

Ker vemo, kako ta model laska vsem tipom postav, smo podoben par poiskali tudi pri znamki Massimo Dutti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Chanel predstavlja nove odtenke rdečih žmink za pomlad in poletje 2023: Pokukajte v obogateno linijo Rouge Allure Velvet

Priporočamo tudi: Zakaj kralj Charles ni dovolil, da princa William in Harry govorita o princesi Diani

Najbolj brano