Kendall Jenner ponudila poletno različico klasičnega telovnika in mi ga obožujemo

Čeprav razkriva veliko kože, je diskreten in eleganten.

Kendall Jenner ponudila poletno različico klasičnega telovnika in mi ga obožujemo - Foto: Profimedia

Je telovnik? Je jopica? Karkoli že je, komaj zapeti top Kendall Jenner je čudovit. Za večerjo v Milanu je nosila pleten telovnik, le z enim gumbom zapet pri prsih, kar je omogočilo globok dekolte in razrit trebuh. Kombinirala ga je s hlačami z visokim pasom in širokimi hlačnicami v bež barvi (klasičen kos, ki je hkrati velik trend letošnjega poletja) in črnimi škornji.

Čeprav zgornji del le malo pušča domišljiji, videz ni nujno seksi.

Namesto tega se zdi, da je njen stajling izpopolnjen. Deluje, ker je kot "mullet" različica oblačenja: zabava na vrhu, posel spodaj. Kendallin nedavni stajling je podoben tistemu, ki ga je nosila konec maja (minimalističen telovnik, široke hlače), kar je znova doseglo zvezdniško sartorialno ravnovesje.

Videz razmeroma spominja na filozofijo znamke The Row, luksuzne znamke, s katero manekenka v zadnjem času eksperimentira s pomočjo stilistke Dani Michelle. The Row ve, da lahko kakovostnen osnovni kos dvigne celotno obleko. Najbolj eleganten videz tega poletja ni nujno njen telovnik, temveč ravnovesje stajlinga, ki si ga vsakič znova prizadeva doseči. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte, kako je Julianne Moore za prosti čas kombinira najbolj trendne kavbojke tega leta

Priporočamo tudi: 10 parov belih poletnih sandal, ki se podajo k vsemu

Najbolj brano