Kateremu zimskemu trendu bi morali slediti glede na vaše astrološko znamenje? Poglejte tukaj

Naš vse bolj celovit življenjski slog nas žene, da se zanašamo na zvezde, tudi ko gre za našo garderobo.

Kateremu zimskemu trendu bi morali slediti glede na vaše astrološko znamenje? Poglejte tukaj - Foto: Profimedia

Ta strast do astrologije, ki nas je vodila v zadnjih nekaj letih, presega zgolj branje horoskopa na koncu naših najljubših revij. Priznamo, kupili smo si tudi tarot karte in nekaj kamnov, ki nas vodijo v življenju. Nekateri bodo rekli, da je to zato, da nas pomiri, preprosto nam povedo, naj verjamemo. Za nas veljajo pravila astralnega sistema, ki je zunaj nas. Zato ni težko razumeti, da nam lahko naše horoskopsko znamenje pomaga najti popoln slog za trenutno sezono. Treba je povedati, da več ko vemo o značilnostih našega sončnega znamenja ali našega ascendenta, bolj se zavedamo, da jih upoštevmo. In ker je naš slog oblačenja izložba naše osebnosti, se analogija med modo in astrologijo hitro poveže.

Imate težave z izbiro zimskega videza? Poglejte v zvezde!

Oven: Prevelik suknjič

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts)

Oven je dominanten. Želi, da vemo, da je prisoten. Podobno kot uspešen poslovnež in dejansko bodo ovni prevzeli celotno garderobo poslovne ženske, začenši s tradicionalnim blazerjem, ki smo ga namerno izbrali večjega za tri velikosti. Združite ga s širokimi hlačami, ki bodo prinesle dober odmerek elegance. Čevlje izberite po želji.

Bik: robustni škornji

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts)

Ena glavnih lastnosti bika je, da ima noge trdno na tleh. Bik ima občutek za resničnost, je pragmatičen in natančno ve, kam gre. V tej sezoni bo to lastnost želel utelešiti z robustnimi usnjenimi škornji. Lahko jih kombinirate s sproščenim stajlingom ali zapeljivo obleko, da zadovoljite svojo spogledljivo plat.

Dvojček: dvobarvna oblačila

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ah, dvojčki. Tako izmuzljivi. Včasih bela, včasih črna. Včasih evforični, včasih depresivni. Koliko vidikov lahko tvori njihovo osebnost? Seveda bo njihov zimski trend dvobarva oblačila. Toda njihova mehka in ljubeča plat se bo odražala v prisotnosti toplega plašča ali prijetne tkanine.

Rak: visoki škornji

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Raki so trmasti ljudje. Ko imajo nekaj v mislih, si za nič ne morejo premisliti. Na žalost okolice. Imajo tudi veliko prepričljivo silo, ki jo najdemo v njihovem zimskem slogu. Na programu: visoki škornji za njihovo zapeljivo, pa tudi oblutljivo in pesimistično plat.

Lev: pisan plašč

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Oda daleč vidimo, da prihaja levinja. Dobesedno, pa tudi figurativno. Vedno v iskanju pozornosti, prepoznavnosti in svetlobe natančno ve, kako si prilagoditi trende v svojo korist. Letos pozimi bo želela biti v središču pozornosti s svojim bleščečim plaščem. Modra, rumena ali zelena... Vseeno je, samo da bo edina, ki ga nosi.

Devica: plisirano krilo

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Vedno v iskanju popolnosti in še posebej natančne, device imajo rade dobro izdelane kose. Pri modi bodo tako pozorne na material in natančnost kroja. Kakovostno plisirano krilo bo torej popoln hit sezone. Bodite previdni, pri plisiranem krilu ni nič strogega. Všeč nam je s petami in retro supergami.

Tehtnica: plastenje

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Velike kreativke in idealistke po srcu, tehtnice imajo radi tisto, kar je neobičajno. Očitno je to pravi plus pri sestavljanju trendovskih stajlingov. Njihov občutek za kombiniranje jim daje prednost, da znajo mešati kose in jih povezati. Velik dar za tiste, ki niso neodločni... Ni treba izbirati.

Škorpijon: lateks

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Škorpijoni so zelo skrivnostni. Toda eno je gotovo, radi ugajajo, radi so čutni in seksi. Ta vodni znak z magnetno energijo bo vesel, da bo lahko sprejel eno največjih modnih klasik in trajnih zimskih trendov: lateks pajkice. Ta hipnotizirajoč in zagotovo provokativen material našel svoje privržence med škorpijoni.

Strelec: monokromatski stajling

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Strelci imajo enkratno odkritost in osredotočeno pot, ko jim je kaj pri srcu. So tudi odlični idealisti z nespremenljivim optimizmom. Tako bodo to zimo sestavili celoten videz v eni barvi. Monokromatski stil bo njihova velika strast.

Kozorog: ravni kroji

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts)

Kozorog je zelo ambiciozna in zato disciplinirana oseba. To strogost si lahko včasih razlagamo kot avtoriteto. Kozorog se zna popolnoma obvladati in je gospodar samega sebe. Skratka, je oseba, ki ima rada, da so stvari strogo začrtane. Letos pozimi bodo kozorogu všeč ravne oblike, strogi in minimalistični kroji, ki so tako v trendu.

Vodnar: mešanje potiskov

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Vodnarji so edinstveni. Težko jim je slediti v njihovi veliki ustvarjalnosti in izvirnosti, v njihovih glavah je kar malo zmede. Toda prav zaradi tega so tako očarljivi. Stroga modna pravila? Za vodnarje ne veljajo. Raje bodo preizkusili tvegane kombinacije in videli, da se na koncu vse popolnoma ujema.

Ribi: najbolj modna torbica

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ribe so kul ljudje. Ni načina, da bi se prilagodile določenemu slogu. Rade se zabavajo s trendi, preizkušajo nove stvari in ugajajo. Tako bodo to zimo razmislile o iskanju popolne torbice, ki je nihče ne bo upal nositi, da bo čim bolj izvirna. Po drugi strani pa se bodo ta neodločena bitja težko za kaj odločila...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ana Klašnja je nosila popolno belo srajco

Pripomočamo tudi: Katie Holmes že obvlada najnovejši modni trend. Poglejte, kako ga poustvariti

Najbolj brano