Elegantno krilo + oprijeti pulover: najbolj prefinjena pomladna kombinacija je preprosta in šik

Od Keire Knightley v Valentinu do modnih brvi za jesen/zimo 2023 - kombinacija dragocenega krila in elegantnega puloverja je sproščena in neverjetno šik.

Elegantno krilo + oprijeti pulover: najbolj prefinjena pomladna kombinacija je preprosta in šik - Foto: Profimedia

Elegantno krilo + pleten pulover, najbolj eleganten trend za pomlad 2023

Med vsemi oblačili, ki jih je Keira Knightley nosila na nedavnem obisku New Yorka, kjer je promovirala svoj novi film Bostonski dušilec, izstopa predvsem eno, ki je zasenčilo vse njene najlepše in predvidljive modne trenutke: kombinacija dolgega, popolnoma pernatega krila in pletenegapuloverja iz kašmirja. Obleka iz Valentinove predjesenske kolekcije 2023 z izjemno sproščenim, a neverjetno elegantnim šarmom, združena s čevlji Roger Vivier, okrašenimi z dragulji.

Obleka je bila prežeta z "lahkotnim občutkom", s katerim njena stilistka Leith Clark razlaga britansko igralko in njen lahkotni pristop k slogu. Kombinacija elegantnega krila in oprijete jopice pa odraža širše modno gibanje, ki je trenutno zelo v modi in je na modne brvi prineslo združitev visokega in nizkega sloga.

Elegantna kombinacija krila in oprijetih puloverjev na modnih brveh

Na nedavnih modnih revijah jeseni in zime 2023 so bila predstavljena maksi ali mini krila v kombinaciji s preprostimi puloverji v osnovnih barvah. Prada je ponudila povzdignjen pogled na običajne vsakodnevne obleke, saj so bili puloverji v ogleno sivi in kamelji barvi združeni z mini in maksi krili, okrašenimi s cvetovi origami. Raf Simons je pojasnil, da so ta krila navdihnili okraski na poročnih oblekah: "Vsakdanje življenje si zasluži lepe stvari. Ker je vsak dan v življenju pomemben," je kolekcijo komentirala Miuccia Prada.

Prada jesen in zima 2023

Prada jesen in zima 2023

Tudi Molly Goddard se je ozrla na lepoto vsakdana in v tej sezoni dala prednost minimalističnemu pristopu: "Želela sem se vrniti k občutku preprostosti. Kot na začetku. Samo malo bolj pristno," je pojasnila oblikovalka in komentirala vsakdanje obleke, ki so se sprehodile po modni brvi in so bile namerno umirjene v primerjavi z njenimi mojstrovinami iz tila v preteklosti. Zlasti peti videz, volanasto krilo z živalskim potiskom in bež pletenino, je ponazarjal ta koncept visoke in nizke fuzije.

Molly Goddard jesen in zima 2023

Christopher Kane jesen in zima 2023

Pri Christopherju Kaneu so krila iz lakiranega vinila z volančkom, pritrjenim na pas, popestrila preprostost jopic in puloverjev. Enako lahko rečemo za kombinacijo usnjenega izrezanega krila in ohlapnega puloverja Gabriele Hearst, ki so jo spremljale usnjene rokavice in škornji.

Gabriela Hearst jesen in zima 2023

Najbolj zanimiv vidik te modne kombinacije je njena lahkotnost. Če želite navdih pri ležernem in prefinjenem videzu Keire Knightley, investirajte v zabavno krilo - ali ga okrasite sami - in ga kombinirajte s svojim najljubšim puloverjem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Videz golega ličenja, o katerem govorijo vsi: Fenomen "Vanilla Girl" ličenja za osvežen in pomlajen videz

Priporočamo tudi: To so bele kavbojke iz Zare, ki so ga strokovnjaki poimenovali "Zarino osmo čudo sveta"

Najbolj brano