Če imate klasičen preppy stil, boste oboževali te čevlje Blake Lively

Blake Lively je kraljica "grdih" čevljev, ki so na njej videti izjemno.

Če imate klasičen preppy stil, boste oboževali te čevlje Blake Lively - Foto: Profimedia

Ko preučujete najbolj nošene čevlje Blake Lively, je nekaj očitno: rada ima klasične in zanesljive čevlje, a nikakor dolgočasne. Bistvo je naslednje: njeni  najljubši čevlji so vedno v trendu, a z nekoliko nekonvencionalnim pridihom.

Za nadaljnji dokaz, da se igralka nagiba k odstopanju od konvencij, ko gre za njene čevlje, si oglejte njene čisto bele škornje Chelsea. Lahko bi izbrala klasičen črni stil gležnjarja, ki ga ima skoraj vsako modno dekle. Namesto tega je izbrala škornje Chelsea znamke Christian Louboutin v svetlem belem odtenku, kar je drzna izbira za škorenj, ki je namenjen nošenju v slabem vremenu. Tu so tudi njene raznobarvne, maksimalistične mokasinke in sandale z ježki – oboje meji na tisto trendovsko "grde" mode čevljev, ki veljajo za klasiko.

Njene nepričakovane izbire obutve se pojavljajo tudi za formalne priložnosti. Avgusta 2021 naj bi se po rdeči preprogi sprehodila v paru superg Converse s platformo, ki so bili skriti pod njeno do tal dolgo obleko, tako da gledalci niso nič posumili. Če pustimo ob strani njen trenutek s supergami, je njena ljubezen do praktične, a kul obutve zaščitni znak njenega uličnega stila.

Ne spreglejte:

1. "Grde" očetove sandale

Verjetno ste se prvič seznanili s pojavom "grdih" čevljev zahvaljujoč trendu debelih superg po navdihu stila naših očetov, ki se je pojavil leta 2017. Videz se je od takrat razširil na ravne sandale, ki običajno vključujejo trakove z ježkom, kot je igralkin par sandal Chanel.

2. "Pohodniški" škornji

To so škornji, ki jih navdihuje pohodništvo in vse, kar je povezano s preživljanjem časa v naravi. Tukaj je igralka posnemala ta pridih s svojim parom temno rdečih škornjev Chanel na vezalke, ki izgledajo popolni za intenziven pohod po gorah.

3. Nekonvecionalni mokasini

Mokasini imajo sloves umirjenega preppy stila, ki se poda prav vsemu. Vendar ne v igralkini omari. Njen maksimalistični par se je ponašal s svetlo oranžnim paščkom, ki se je ujemal z njenim hlačnim kostimom.

4. Gležnjarji s peto in vezalkami

Zvezdnica za prosti čas očitno obožuje škornje, toda za bolj elegantne priložnosti se Blake Lively odloči za povišan videz svoje ljubljene silhuete obutve: škorenj z visoko peto in vezalkami.

5. Beli gležnjarji

Blake Lively se je oddaljila od varne izbire barve – črne – in izbrala par škornjev Chelsea v privlačnem belem odtenku.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kraljeva družina se menda tehta pred in po božični večerji. Preberite, od kje ta nenavadna tradicija

Priporočamo tudi: To so trendne dolge hlače, ki bodo pozimi zamenjale priljubljene hlače iz umetnega usnja

Najbolj brano