Če boste nosili teh 6 brezčasnih trendov, s svojo izbiro nikoli ne boste zgrešili

Obstajajo trendi brez starostne omejitve.

Če boste nosili teh 6 brezčasnih trendov, s svojo izbiro nikoli ne boste zgrešili - Foto: Profimedia

Pri Elle ne sprejmemo ideje, da je mlajše boljše. Seveda bi lahko iskali nego kože, ki bi poskrbela, da bo naša polt videti čim boljše, toda staranje je privilegij, nekaj, kar je treba proslaviti, kar ne določa vas ali tega, kako živite svoje življenje. To nas pripelje do želene teme: oblačila.

Menimo, da ne glede na vašo starost, če vam je nekaj všeč in se počutite dobro, potem to nosite - brez vprašanj. Glede tega, da zaradi starosti ne morete nositi določenih trendov? To je mit. Vsak modni trend je mogoče prilagoditi tako, da ustreza vsakomur. Če ne moremo, potem to ni "trend", ki bi ga delili z vami.

Namesto tega, ko razmišljamo o brezčasnem slogu, pogledamo dlje od trenutkov, iščemo kose brez roka uporabe, kose, ki jih lahko nosite leta in leta, ne da bi postali pase. Spodaj boste našli šest primerov takšnih trendov. Ne glede na to, ali imate 18 ali 80 let, si oglejte videz, ki dokazuje, da obstajajo trendi brez starostne omejitve.

1. Hlačni kostim s črtami

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Črte so vedno priljubljene in kot take pomenijo dobro naložbo. V tej sezoni se vrača kostim iz devetdesetih, ki je, kot dokazuje Grece, videti neverjetno eleganten.

2. Zlate verižice

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennille Murphy (@thetennillelife_)

Komaj mine dan, ko ne dodamo verižice, ki bi dvignila naš videz za delo od doma. Nato oblečemo še svojo najljubšo jopico kar brez topa, tako kot Tennille.

3. Barvno usnje

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani)

Usnje je vedno videti drago, tudi če je vegansko. Vendar pa lahko nošenje črnih in bordo odtenkov postane nekoliko monotono. Poskusite svetel ali bogat odtenek, ki bo vdihnil novo življenje v vaš repertoar stajlingov.

4. Pleteni polo puloverji

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Mitchell (@kimair)

Pleteni polo puloverji, ki so lani zaživeli kot trend, so postali prava klasika garderobe. Oblecite ga z džinsom za svežo pomlad.

5. Široke hlače

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by All the Pretty Birds (@tamumcpherson)

Če ste vestno prebrali poročilo o trendih za pomlad in poletje 2021, potem že vedeste, da bodo oblike hlač letos bolj sproščene. Hlače s širokimi hlačnicami so elegantne in imajo sposobnost, da tudi najosnovnejši topi izgledajo elegantno.

6. Pulover-obleka

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

Nešteto člankov smo posvetili svoji ljubezni do pletenih oblek in kako enostavno jih stiliramo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:

Priporočamo tudi:

Najbolj brano