15 najlepših jesenskih videzov Kate Middleton, ki nam bodo to jesen vzor pri oblačenju

Kate Middleton je ena od tistih, ki se zna obleči. Princesa je zagotovo stilska ikona, ki ji je uspelo uveljaviti svoj videz kot samostojno estetiko. Žena princa Williama izmenično nosi zelo formalne obleke in manj formalne obleke, s katerimi se lahko poistovetimo. Z drugimi besedami, Kate Middleton je zanesljiv modni barometer, ki ga morate redno preverjati. Če je lepotica v svojih poletnih videzih zanesljiva, pa njena modna moč zagotovo eksplodira, ko se bliža jesen. Kate Middleton je med svojimi plašči neverjetnih krojev, starinskimi oblekami z dolgimi rokavi in oblekami, ki bi ji jih zavidala tudi Coco Chanel, videti, da je vladarica jesenske sezone. Ne glede na to, ali se srečuje z majhnimi otroki ali se udeležuje maše s kraljov družino, zna doseči visoke cilje in pritegniti vse poglede nase. Vendar daleč od tega, da bi pretiravala. Ne, Kate Middleton igra prefinjeno. Izbira nežne barve, kakovostne teksture in elegantne dodatke. Vse to s pomočjo nove stilistke Virginie Chadwyck-Healey, ki je zadolžena za posodobitev njene garderobe.

Slika 1/23

Profimedia

Če želite posnemati videz Kate Middleton, morate z razlogom izbrati kose stare šole. Na princeso zelo vpliva retro estetika 50. in 60. let. Zato bi se bilo pametno odpraviti v trgovine z oblačili z rabljenimi vintidž oblačili, da bi našli bonbončke, ki jih v trgovinah z oblačili trenutno ne gre najti. Hitimo z nakupom bluz z okroglim ovratnikom, ravnih hlač in suknjičev z dvojnim zapenjanjem. Če pa si res želite, da bi vas zamenjali za Kate Middleton, morajo obleke do sredine goleni postati vaša nova obsedenost. Plisirane, pikčaste ali z ovratnikom, te obleke so poosebljenje videza Middletonove.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kraljica Elizabeta II. je očitno napisala skrivno pismo, ki ga bo mogoče odpreti šele leta 2085

Priporočamo tudi: Najbolj zdravi in ​​najmanj redilni oreščki: Z oreščki, bogatimi z maščobnimi kislinami in minerali, poskrbite za svoje zdravje in shujšajte

Najbolj brano